Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Mercedes va prezice viitorul automobilelor cu un concept misterios

Publicat Vineri, 11.09.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Mercedes va prezice viitorul automobilelor cu un concept misterios - Poza 1
Mercedes mai pregătește o premieră importantă pentru Salonul Auto de la Frankfurt. De această dată este vorba despre un concept misterios, despre care se știe doar că va anticipa tehnologiile auto ale viitorului.

Deși are deja două dintre cele mai importante premiere ale Salonului Auto de la Frankfurt, Mercedes vrea și mai multă atenție din partea vizitatorilor și a presei de specialitate. Motiv pentru care promite să dezvăluie tot la Frankfurt un concept misterios, capabil să anticipeze viitorul gamei sale.

Nu există foarte mult informații în acest moment, însă constructorul german promite că prototipul va oferi ”o proiecție în viitorul automobilului”. De asemenea, același concept va fi și un exemplu tangibil a posibilităților fascinante pe care le oferă dezvoltarea produselor digitale. Mai mult, el va putea să exemplifice modificările fundamentale care vor avea loc în industria auto în anii ce vor urma.

O promisiune îndrăzneață, care ne trimite cu gândul la conceptul unei mașini autonome, un domeniu cu care toți marii constructori cochetează în ultimii ani.

Conceptul Mercedes va împărți stadul cu celelalte două premiere importante: C-Klasse Coupe și S-Klasse Cabrio, ”cel mai frumos S-Klasse construit vreodată”, după cum susțin chiar germanii.

via wcf


Comentarii (1)

  • Costel
    Am si eu o intrebare ! De ce nu incep sa produca masini care sa arate ca acest concept ? Ne mai trebuie ani sa ajungem sa arate masinile asa nu ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru