Michael Schumacher a prezentat noul Mercedes-Benz SLK

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 31.01.2011
Michael Schumacher a prezentat noul SLK alături de Nico Rosberg în cadrul evenimentului de aniversare a 125 de ani de la primul automobil din lume.

În cadrul evenimentului special de aniversare a 125 de ani de la primul automobil din lume, Mercedes-Benz a prezentat noul SLK. Modelul a fost dezvelit de Michael Schumacher şi Nico Rosberg alături de designerii care l-au creat. Printre elementele speciale ale acestui model se numără design-ul inspirat de SLS AMG, acoperişul hard-top cu panou vitrat electromagnetic şi interiorul inspirat tot din SLS AMG. Modelul german este oferit în compania a trei propulsoare pe benzină şi cu o unitate bi-turbo diesel de 2.1 litri şi 205 CP.

Pe viitor, Mercedes-Benz va oferi şi o versiune AMG a lui SLK, care va fi echipată cu un motor V8 de 428 CP. Până atunci, vâful gamei va fi un V6 cu injecţie directă care va furniza 305 CP. Împreună cu o transmisie automată cu şapte trepte, modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.6 secunde. Versiunea entry-level este echipată cu un motor pe benzină de 1.8 litri, care furnizează 185 CP. Modelul pe benzină mid-range oferă 205 CP şi utilizează acelaşi propulsor de 1.8 litri.

În cazul versiunii de 185 CP echipate cu o transmisie manuală cu şase trepte, acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în 7 secunde.

Noul Mercedes-Benz SLK va debuta şi în România în luna martie. Debutul public al acestui roadster în ţara noastră va avea loc la scurtă vreme de la prezentarea publică de la Salonul Auto de la Geneva. Mercedes-Benz este ultimul din trio-ul premium german care îşi lansează noua generaţie de roadstere.

Via | Autoblog.it

Comentarii (5)

  • Este o ,masina frumoasa , oglinzile sunt puse ca CLS-ul aasta nou, adica foarte urat. In comparatie cu Z4 cred ca Z4 are un design mai frumos, interiorul mai modern. In ansamblu Z4 este perfect din toate punctele de vedere. Audi TT este cel mai urat din trioul german, mai frumos este Nissan 350 Z.
    5 16
  • @Nicu
    bine ca esti tu destept...
    8 3
  • @Nicu
    Parerile tale, dar tu ai masina de vb degeaba... s'o mai trezit un pusti de roman ku fitze in kap kre nu are ce face pe net!! :d
    4 1
  • Sa spui ca o masina este mai frumoasa ca alta este o fitza ?? Da am golf V.
    0 3
  • Hello !!!!
    imi plac modelel de la mercedes dar terbuie sa ma „refer” la spusele lui Nico nu este cea mai sigura masina Volvo e, aici fac doar o referire da este adevarat ca este intre cele mai sigure dar nu e cea mai sigura.
    in lagatura cu Nicu.... sumt masini cu mult mai mult caracter acolo afara pa strazile noastre decat cele enumerate de tine. Oricum tot respectul pt cei 125 de ani detinuti de Mercedes live long Mercedes.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru