Michelin reia activitatea la cele 3 fabrici din Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 05.01.2009
Fabricile Michelin din Zalau si Prahova si-au reluat activitatea dupa o pauza indelungata datorata scaderii cererii.

Esential

3.5 milioane de anvelope sunt produse anual de Michelin in fabrica de la Floresti.

Compania franceza de anvelope Michelin a reluat activitatea la cele trei fabrici pe care le detine in Romania.

Productia la fabricile din Zalau (Silvania si RomSteel Cord) si Floresti, judetul Prahova, a fost intrerupta in luna decembrie si a fost reluata de pe 3 ianuarie la Zalau si de astazi la Floresti, conform unor surse citate de Mediafax.

Cele doua fabrici Michelin din Zalau au fost inchise inca de pe data de 12 decembrie. Fabrica Silvana din Zalau produce circa 600.000 de anvelope anual, iar fabrica RomSteel Cord produce cord metalic, o componenta de baza a carcasei anvelopei.

La Floresti, Michelin are circa 1.800 de angajati care produc anual aproximativ 3.5 milioane de anvelope.

Comentarii (4)

  • Unu din Zalau
    Minciuni
    Abureala mah bulangii de habarnisti .... s-a dat vacanta ca in fiecare an , nu din cauza scaderii cererii ... din cauza ca nu avem comenzi ne cheama sa lucram obligatoriu 3 schimburi. Bagavash drot in flit de prostalai
    0 0
  • Un Muncitor de la Floresti
    Teapa Michelin
    Se tot zice ca este criza,ca nu se vand anvelope,pai daia se lucreaza sambata si duminica.Se trage tare si pe urma muncitori sunt fortati sa stea acasa in K 75% sau in concedi de odihna fortat.
    Se vrea munca multa pe bani putini si munca multa ,se tot angajeaza personal tesa,iar din muncitori sunt dati acasa cu salarii compesatori,am ajuns de rasul si bataia de joc a strainilor ,si sefilor Romani care nu se mai satura de banii,prime si cadouri.Muncitorii sunt intrun stres continu,mergem cu scarba la serviciu ,lucram pe700 de lei ca sa tinem in spate sefii care au salarii de minim 2000 lei.
    0 0
  • un sclav de la floresti
    sclavia de la floresti
    Jos conducerea .sindicatul este mafiot pentru firma michelin plecati invadatotilor nu sunteti bine veniti an tara noastra . vrem salari decente nu salari de mizerie ce ne dati voi . stiti ce salariu are un muncitor de rahat.
    0 0
  • un sclav de la floresti
    jos Stefaneasca sa iasa la pensie bosoroaga
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru