Mini a dezvaluit inca o editie speciala a modelelor Cooper si One

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.05.2009
Mini a dezvaluit versiunile Graphite ale modelelor Cooper, One si Cooper D. Aceste modele vor avea un echipament standard mai bogat decat cel al gamei actuale.

MINI a creat o versiune speciala a modelelor sale, pe care a intitulat-o Graphite. Aceasta versiune este disponibila pentru modelele Cooper, One si Cooper D si poate fi recunoscuta datorita vopselei sale metalizate argintii. Pana acum, aceasta nuanta de vopsea era disponibila doar pe modelele Cooper S si John Cooper Works.

Toate modelele Mini Graphite vor avea jante din aliaj usor, de 15 inch pentru One si de 16 inch pentru Cooper, precum si un set de dungi aplicate pe capota motorului. Pe langa asta, Mini One Graphite va avea un interior imbracat in negru si sticla semnalizatoarelor va fi alba.

Diferenta dintre modelele Mini Graphite si modelele Mini cu optiuni similare celor gasite pe Graphite sta in pretul de achizitie. Astfel, modelele Graphite sunt mai ieftine decat modelele cu un nivel de echipare comparabil. Graphite este cea de-a patra editie speciala a modelelor Mini lansata din anul 2001, cand a fost introdus acest model pe piata.

Via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru