Mini Cooper este oferit şi în versiune LEGO: 1.077 de piese completează maşina de 25 de centimetri lungime

de Sebastian Toma
Joi, 24.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ultima generaţie a lui Mini Cooper construită înainte ca BMW Group să preia compania este disponibilă acum în format LEGO. Pachetul are 1.077 piese şi formează o machetă cu o lungime de 25 de centimetri, păstrând proporţiile originalului.

MINI Cooper se apropie de aniversarea de 53 de ani de la lansarea primei generaţii, iar cei de la Lego vor lansa o machetă specială în cinstea acestuia. Vorbim despre un pachet de 1.077 de piese, care va împăca atât pasionaţii Lego, cât şi pasionaţii Mini, cu toate că o persoană încadrată în ambele categorii ar fi cel mai fericit candidat pentru acest pachet. Numărul mare de piese şi complexitatea pachetului vor aduce un preţ pe măsură, de aproximativ 100 de euro. Dacă ne raportăm la numărul de componente din pachet, oferta este excelentă – primeşti zece piese pentru aproximativ un euro, pe lângă coşul de picnic, tot din piese Lego.

Mini are de acum versiune cu cinci uși: el este cel mai nou model Mini

După cum putem observa din imaginile oficiale, macheta de 25 de centimetri lungime, 14 centimetri lăţime şi 11 centimetri înălţime prezintă un nivel ridicat al detaliilor. Uşile se deschid, scaunele se rabatează, siglele sunt fidele din punct de vedere grafic, scaunele au model în carouri şi până culoarea corespunde cu ceea ce oferea fabrica: British Racing Green cu acoperiş, capace de oglinzi şi dungi de capotă albe.

Mini Disco: cea mai mică şi mai rapidă discotecă din lume a fost "creată" în România

Detalii, detalii şi mai multe detalii.
Până şi tetierele se pot mişca.

Urmareste Automarket
Emblemele amplasate lateralul modelului ilustrează faptul că vorbim despre macheta unui model aniversar Mini Cooper, construit între august 1997 şi iulie 1998. Acea versiune era oferită odată cu aniversarea a 40 de ani a mărcii Mini. Setul Lego din imaginile alăturate face partea din colecţia Creator Expert, ceea ce înseamnă că este recomandat pentru grupul de vârstă 16+, nefiind o jucărie pentru copiii mici din cauza numărului mare de componente de dimensiuni reduse.
Construcţia machetei se face fără nicio sculă suplimentară, notează reprezentanţii Lego.

Mini Superleggera Vision: conceptul unui roadster britanic cu inspiraţie italiană

Via Mini

Comentarii (2)

  • ca si pasionat de lego, nu pot sa zic decat: ooo daaa!!!
    3 0
  • Impresionant este faptul ca, pana si pentru producatorii de jocuri, imaginea lui Mini este cea a masinii englezesti clasice, simple si fiabile, produse inainte ca BMW sa rescrie istoria si sa transforme acest brand intr-unul de super fite.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru