Mini Cooper S, mai agresiv printr-un kit Prior-Design

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 31.07.2009
Cei nemultumiti de gradul de agresivitate exterioara a lui Mini Cooper S pot opta de acum pentru un kit radical creat de germanii de la Prior-Design.

Desi atat prima generatie a lui MINI, cat si cea noua, "reinviata", au prins la public tocmai prin caracterul interesant al designului exterior, unii tuneri se incapataneaza sa creeze versiuni radicale ale modelelor respective pentru ca acestea sa fie pe placul celor catorva fani ai tuningului extrem.

Aceasta este si cazul Prior-Design, care au creat un kit de caroserie care transforma Mini Cooper S intr-o masina care isi pastreaza o parte din aspectul initial, mizand insa pe modificari evidente in fata si spate.

Kitul de caroserie al tunerilor germani include un nou spoiler frontal, acesta fiind construit astfel incat proiectoarele sa poate fi transferate fara probleme de la versiunea clasica la cea modificata. Conform inginerilor germani de la Prior-Design, noul spoiler induce un caracter agresiv si imbunatateste in acelasi timp curgerea fluxului de aer in partea frontala. Difuzorul de aer din partea posterioara poate fi comandat in doua versiuni, tevile de esapament fiind montate fie in centru, fie in partile laterale ale acestuia.

In sfarsit, setul de praguri disponibile prin kitul Prior-Design face legatura dintre modificarile frontale si cele exterioare.

Pretul total al kitului german pentru Cooper S este de 1200 de euro, cele trei componente ale acestuia putand fi achizitionate si separat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru