Mini Countryman a primit un facelift

de Sebastian Toma
Miercuri, 16.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Mini au prezentat la Salonul Auto de la New York versiunea restilizată a lui Countryman. Modelul are o nouă grilă faţă, lumini de zi cu LED-uri şi jante noi. În plus, dotările tehnologice au fost îmbogăţite.

Esential 190 CP dezvoltă motorizarea 1.6 Turbo a lui Mini Countryman Cooper S.
MINI Countryman, cel mai mare model din gama producătorului din Oxford, a primit o restilizare subtilă. Crossoverul britanic a primit o nouă grilă faţă, lumini de zi cu LED-uri, jante de aliaj cu un nou design, proiectoare de ceaţă cu LED-uri şi, pentru versiunile cu tracţiune integrală, scut de protecţie pentru elementele mecanice. Lista de opţionale include acum mai multe posibilităţi de personalizare, iar gama de culori are trei nuanţe noi: Jungle Green, Midnight Grey şi Starlight Blue, toate metalizate. Modelul va fi expus atât la Salonul Auto de la New York, cât şi la Salonul Auto de la Beijing.

Noul Mini - imagini şi detalii oficiale cu a treia generaţie

Habitaclul lui Countryman a fost actualizat şi el, primind mai multe elemente cromate, antifonare suplimentară, noul sistem de infotainment Mini Connected şi ceasuri de bord revizuite. Spre deosebire de noua generaţie a hatchback-ului de la Mini, facelift-ul lui Countryman nu prezintă buton roşu de pornire sau oprire a motorului şi nici nu a mutat vitezometrul analogic pe coloana de direcţie.

Lista de opţionale include plafon panoramic din sticlă, sistem audio Harman Kardon şi multe elemente din gama de accesorii John Cooper Works. Sistemul multimedia permite rularea unor aplicaţii de streaming audio, cum ar fi Deezer, Stitcher, Aupeo!, Audible şi TuneIN pentru a asculta muzica preferată a şoferului. Acestea funcţionează cu ajutorul conexiunii la internet a smartphone-ului şoferului.

Aceasta este noua grilă faţă a lui Mini Countryman.

Urmareste Automarket
Motorizarea de 1.6 litri care echipează versiunea Cooper S a lui Countryman beneficiază de mai mulţi cai putere, totalizând 190 CP şi păstrează acelaşi cuplu maxim, de 240 Nm, respectiv 260 în regim de overboost.
Cei şase cai putere în plus îi aduc modelului un timp 0-100 km/h mai bun, de 7.5 secunde şi o viteză maximă mai mare, de 218 km/h.

Via MINI

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru