Mini Countryman şi Paceman vor primi pachete John Cooper Works

de Bogdan Mirică
Marti, 11.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Inspiraţi de succesul pachetelor M pe care cei de la BMW le oferă pentru întreaga gamă de modele, cei de la Mini au pregătit şi ei pachete John Cooper Works pentru modelele Countryman şi Paceman.

Pentru a face din actualele Countryman şi Paceman nişte propuneri mai atrăgătoare, MINI anunţă introducerea unor noi pachete de personalizare. Ele poartă logo-ul diviziei de performanţă John Cooper Works şi vor fi disponibile opţional, asemenea pachetelor estetice M, regăsite pe modelele părintelui BMW.

Britanicii pun la dispoziţie trei pachete: John Cooper Works Exterior, John Cooper Works Interior, John Cooper Works Chili.

John Cooper Works Exterior

Esential 3 pachete de personalizare John Cooper Works oferă Mini.
18 inch este dimensiunea jantelor disponibile odată cu pachetul estetic JCW.
După cum o sugerează şi numele, primul dintre ele, John Cooper Works Exterior, modifică aspectul general al crossover-elor şi este disponibil pe orice versiune. El vine cu o setare sport a suspensiei, jante de 18 inch din aliaj şi un kit aerodinamic.

Acesta include un spoiler frontal nou, cu prize de aer destinate răcirii frânelor, praguri laterale şi o bară spate cu deflector inclus.

Nu lipsesc dungile de pe capotă, barele de amarare de culoarea antracitului, ca şi grila frontală.

John Cooper Works Interior

La interior, pachetul John Cooper Works vine cu scaune sport îmbrăcate în tapiţerie specială Diagonal Track, volan JCW îmbrăcat în piele cu comenzi, buton Sport, praguri cu inscripţia JCW şi un plafon colorat în aceeaşi culoare antracit.

John Cooper Works Chili

Urmareste Automarket
Pachetul John Cooper Works Chili vine cu o serie de dotări noi, printre care proiectoare de ceaţă, computer de bord, senzori de ploaie, aer condiţionat automat, un pachet de lumini şi spaţii de depozitare, ajustare pe înălţime a scaunului şoferului şi covoraşe din velur.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru