Mini Coutryman: facelift uşor şi modificări la interior

de Mircea Meșter
Joi, 01.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a schimbat uşor SUV-ul Countryman, care preia noutăţile aduse în gamă de recent lansatul SUV coupe Paceman.

MINI profită de apariţia modelului Paceman - considerat versiunea cu trei uşi a SUV-ului Countryman - pentru a lansa pe piaţă un uşor facelift care preia multe dintre elementele de design ale celui mai nou membru al gamei Mini. 

Cele mai evidente modificări au loc în interior, acolo unde Mini a renunţat la butoanele de deschidere a geamurilor amplasate pe consola centrală în favoarea unora dispuse "clasic", pe uşile laterale. De asemenea, Countryman va fi livrat de acum în standard cu cinci locuri, doritorii având însă posibilitatea de a opta pentru doar patru locuri fără a plăti în plus pentru asta. O altă modificare vizează inelele gurilor de aerisire, care vor fi de acum negru-carbon, şi nu cromate. Nici culorile interioare nu au scăpat de modificări, clienţii având acum la dispoziţie, de asemenea, o serie de modele noi ed tapiţerie.

La exterior, Mini Coutryman vine cu schimbări pe care le vor observa exclusiv cei foarte pasionaţi de această marcă.

Acestea au loc mai ales la nivelul formei grilei. În plus, vor exista două noi nuanţe exterioare.

Motorizările lui Countryman rămân neschimbate, pasionaţii mărcii Mini care vor un SUV putându-se baza pe motoare care dezvoltă între 98 CP (pe versiunea de bază One) până la 218 CP (pe versiunea John Cooper Works).

via Mini

Comentarii (2)

  • Deja ii fac facelift?
    Ar fi bune si niste cifre de vazari in gama Mini, sa vedem care e cauza acestui facelift... probabil nu se prea vinde. Parerea mea personala este ca orice model din curtea producatorului britanic, in afara de originalul Mini, este in afara spiritului autentic Mini, inclusiv aceste mici SUV-uri.
    2 1
  • Mini Countryman s-a vandut in primul an complet de productie, adica sfarsitul lui 2010-sfarsitul lui 2011 in aproape 90 000 de exemplare, si stiu ca cel putin pana la jumatatea acestui an s-a vandut ceva mai bine decat in 2011, deci cred c-a ajuns in jurul a 200 000 de mii de exemplare pana in prezent, motivul acestui mic face-lift este cred cel prezentat in stire, lansarea versiunii coupe care are niste elemente exterioare ceva mai moderne, oricum nu prea se poate chema face-lift, sunt schimbari insesizabile, daca aveau probleme la vanzari faceau schimbari mai mari. Eu sunt de parere ca si Mini coupe arata f bine si este original, in afara de Mini One sau Cooper, Countryman da, este departe de ideea initiala, si oricum nu prea este mini pt ca este destul de maxi:).
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru