Mini Paceman Gheorghe Hagi Edition, model dedicat celui mai mare fotbalist român

de Bogdan Mirică
Miercuri, 03.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a lansat ediția specială Paceman Gheorghe Hagi, dedicată celui mai mare fotbalist român. Cu această ocazie, Automobile Bavaria, importatorul Mini, a semnat un parteneriat cu Viitorul Constanța.

Automobile Bavaria, cel mai mare dealer BMW și MINI la nivel național, a sărbătorit 20 de ani de existență cu un eveniment special. Importatorul a lansat o ediție specială a modelului Mini Paceman, varianta cu trei uși a crossover-ului compact, dedicată celui mai mare fotbalist din istoria României: Gheorghe Hagi.

Cum era și normal, ediția specială se numește Mini Paceman Gheorghe Hagi Edition și vine cu o culoare de caroserie specială Albastru Starlight, cu numărul 10 aplicat pe caroserie și cu o plachetă cu semnătura lui Gheorghe Hagi. Toate aceste modificări au fost selectat de însuși Hagi, motiv pentru care primul exemplar al ediției va ajunge chiar la marele fotbalist.

Versiunea în care va fi livrat primul exemplar este propulsată de un motor de 184 de cai putere, asistat de o transmisie automată.

Echipare generoasă

Esential 184 de cai putere oferă versiunea Cooper S a lui Mini Paceman Gheorghe Hagi Edition.
10 unități Mini Paceman Gheorghe Hagi Edition vor fi produse.
20 de ani de existență împlinește anul acesta Automobile Bavara, cel mai mare dealer Mini din România.
Pachetul de opţiuni al Mini Paceman Gheorghe Hagi edition include: transmisie automată Steptronic, instalaţie de spălare încălzită a parbrizului şi oglinzi exterioare încălzite, acoperiş şi oglinzi în culoarea albă, geamuri fumurii spate, scaune încălzite pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, interior Piano Black, radio Mini Visual Boost, conexiune extinsă a player-ului audio în telefonul mobil, sistem navigaţie Mini, volan multifuncţional, anvelope Runflat, jante din aliaj uşor Turbo Fan de 18", volan sport îmbrăcat în piele cu padele pentru schimbarea vitezelor, faruri de ceaţă, faruri xenon pentru faza scurtă şi faza lungă și semnalizatoare albe individuale.

Noul Mini Paceman Gheorghe Hagi Edition va fi produs în doar 10 exemplare, însă personalizarea acestuia va fi disponibilă și sub forma unui pachet, disponibil ulterior.

Parteneriat între Mini și Viitorul Constanța

Cu ocazia lansării ediției speciale, Automobile Bavaria a anunțat și un parteneriat oficial cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și echipa de fotbal Viitorul Constanța.

O flotă de mașini Mini va asigura mobilitatea echipei și a reprezentanților academiei pe tot parcursul anului viitor. Flota include noua generație Mini, dar și actualele Mini Countryman și Mini Paceman.

Cu ocazia evenimentului, Gheorghe Hagi a rememorat primul său contact cu brandul Mini:“Am condus un MINI Cooper S în perioada în care am antrenat Galata, la Istanbul. Este o maşină dinamică, inovativă, care îţi provoacă bucurie atunci când eşti la volan. Este o maşină perfectă pentru un om tânăr sau cu sufletul tânăr. Mă bucur că începând de astăzi echipa mea are şansa să descopere această marcă”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru