Mini prezintă conceptul Paceman - un Countryman Coupe!

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 19.12.2010
Oficialii Mini au dat publicităţii o serie de fotografii cu conceptul Paceman. Acesta va debuta în cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie, anul viitor.

Constructorul britanic MINI a prezentat o serie de fotografii cu conceptul Paceman, un potenţial rival pentru Range Rover Evoque. Acesta va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Detroit care se desfăşoară între 10 şi 23 ianuarie. Mini Paceman utilizează platforma lui Countryman şi, conform oficialilor brandului britanic, nu a primit încă undă verde pentru a intra în producţia de serie.

Conceptul Mini Paceman dispune de ADN-ul constructorului britanic, acesta împletind sportivitatea cu versatilitatea, masculinitatea şi design-ul unui coupe. În partea din faţă, Paceman a primit aceleaşi blocuri optice clasice ale constructorului britanic. De asemenea, grila a fost uşor restilizată şi a primit o bandă cromată în jurul acesteia.

În partea din spate, bara uşor alungită şi spoiler-ul nou oferă un design masculin şi o poziţie mult mai dinamică. Sub capotă, Mini Paceman a primit propulsorul de 1.6 litri supraalimentat împreună cu kit-ul de performanţă John Cooper Works capabil să producă 207 cai putere şi care dezvoltă un cuplu motor de 280 Nm.

Via | Mini

Comentarii (11)

  • De cand sunt cu BMW le merge bine micutilor. Arata bine fircare model , motoarele BMW , totul este perfect. La cat mai multe vanzari.
    14 9
  • @ Alex
    Intr-adevar, BMW a scos Mini din mocirla. Modelele sunt tot mai atragatoare. Nu si preturile.
    16 7
  • pt alex
    preturile sunt din categoria unui brand premium. gandeste te ca un clio rs sau colt turbo sau orice model concurent e 15- 17000 eur, dar aici vorbim de alte finisaje, alte motoare alte transmisii, alta mancare de peste, care costa. chiar dc ele fac parte din aceeasi categorie de masini, calitatea este net superioara .
    11 3
  • @Bethurbazal
    "Modelele sunt tot mai atragatoare. Nu si preturile."
    Asta nu poate decat sa ii bucure pe fanii marcii pentru ca brandul isi pastreaza astfel exclusivitatea, in timp ce profitul generos asigura supravietuirea marcii. Poate ca asta e reteta succesului.
    13 2
  • abc_e?
    Paceman
    frumoase insertiile din piele maro
    8 0
  • superb concept.......
    insa e prea devreme ca Mini sa se arunce la gatu lui Range Rover.....
    6 6
  • @ valy_budascu
    Ai dreptate, un MINI costa cat un A1, dar este mai exclusivist MINI. Merita toti banii.
    13 2
  • jonatahn
    minidoioti
    mini este o masina pentru idiotii simandicosi punct
    idiotilor simandicosi tata le da bani si cand nu mai e tata nu mai au mini ci scoda fabia, cam asta e rezumatul minului mult snobism pe banii lui tati
    6 6
  • @jonathan
    prietene , trebuie sa ai ceva in capusor sa iti cumperi un mini nou , sh din germania poate mai au pitizipoancele , dar masinile de snobi si fitze sunt altele , indiciu : cercuri , culoare : alb , geamuri : negre ca zmoala ...
    5 3
  • MINI Paceman
    Cu toate ca nu ma prea incanta MINI Countryman, asta arata foarte bine. Si MINI categoric nu e o masina de snobi si fitze, desi am cunoscut o persoana care avea o astfel de masina si n-o merita. Numai bine!
    0 1
  • @vxf
    Merge si cu un cerc? Cu o elice de avion stilizata in el?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru