Mini sarbatoreste 50 de ani cu editiile Mayfair si Camden

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.05.2009
Mini 50 Mayfair si Mini 50 Camden sunt cele doua versiuni speciale cu care constructorul britanic sarbatoreste 50 de ani de existenta.

MINI sarbatoreste 50 de ani de existenta cu doua noi editii speciale, botezate Mayfair si Camden, in cinstea a doua suburbii britanice foarte populare. Cele doua versiuni, care vor exista in productie vreme de un an, vor avea la baza motorizarile deja familiare publicului, doua pe benzina si un diesel.

Entry-level-ul va fi versiunea de 1.6 litri si 120 de cai putere pe benzina urmata de propulsorul de 175 de cai, regasit pe Cooper S. Fanii diesel-ului vor putea opta pentru versiunile Mini Cooper D 50 Camden si Mini Cooper D 50 Mayfair echipate cu unitatea de 110 cai putere, capabila sa ofere un consum mediu de numai 3.9 litri/100 de kilometri.

Pentru a individualiza mai bine cele doua versiuni, Mini a pregatit o serie de accesorii cromate, care se observa la nivelul grilei si a portierelor, precum si un logo 50, care sa aminteasca de importanta editiei. Pe langa aceste detalii, Mini 50 Mayfair vine cu caroserie de culoare maro, ce poate fi inlocuita la dorinta clientului cu un alb Pepper si un negru Midnight.

Aspectul exterior este completat de un set de jante de 17 inch cu finisaj alb.

Interiorul a fost si el personalizat cu insertii Piano Black si Toffy Brown iar lista echiparii de baza a fost imbogatita cu un sistem audio Harman Cardon cu amplificator, port USB si o mufa pentru iPod.

Cele doua editii speciale vor fi puse in vanzare abia in septembrie, pana atunci publicul avand ocazia sa le admire in cadrul festivalului Mini United, care se desfasoara in prezent pe circuitul de la Silverstone.

via | WCF

Comentarii (5)

  • mini pri
    cele mai panarame "lastunurile" astea englezesti asteas masini de fomei ca sa nu zic alfel. da si chiar pentru femei parca un CORSA e mai de om spalat asa decat asta
    1 6
  • pffffff esti putin retard daca masina asta o consideri pt femei. De obicei ma abtin de la comentarii , da acum nu pot. Cu modelul de top lasi in urma orice masina cu pretentie de supercar.
    5 0
  • cineva
    zulu
    ai perfecta dreptate , cine nu a condus un mini
    nu stie cum te simti la volan , am avut norocul si ocazia sa conduc unul , la inceput mi-a parut chiar banal , dar cand il conduci frate , e ceva extraordinar , pot sa zic chiar scandalos de placut , ca sa judeci un mini trebuie sa-l conduci macar odata , e ca un drog , devii dependent
    2 0
  • ;)
    Harman Kardon
    0 0
  • Mini power
    Mini sunt niste masinute cu stil dupa care intorci capul pe strada, sunt mici, elegante, utile pentru oras, puternice si au in spate o istorie deosebita.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru