Mini va lansa John Cooper F1 Anniversary Edition in mai

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.04.2009
Mini va lansa o editie speciala a lui Cooper pentru a sarbatori 50 de ani de la constructia primului monopost de Formula 1 construit de John Cooper.

MINI lanseaza o editie speciala a modelului Cooper intitulata John Cooper F1 Anniversary Edition, cu ocazia implinirii a 50 de ani de la constructia primului monopost de Formula 1 John Cooper. Modelul va fi disponibil in serie limitata si va fi vopsit in nuanta British Racing Green, prezenta pe anumite modele sport britanice de epoca si pe monoposturile de Formula 1 britanice din anii 1950-1960.

Mini Cooper F1 Anniversary Edition va primi elemente estetice similare cu cele ale lui Mini Cooper, respectiv oglinzile albe si plafonul alb, precum si kit-ul de caroserie John Cooper Works, impreuna cu o serie de sigle F1. Capota motorului lui Mini va avea doua dungi negre, pentru a sublinia sportivitatea acestui model.

Modelul va fi echipat cu un propulsor supraalimentat de 1.6 litri care dezvolta 208 CP si un cuplu motor de 260 Nm. Productia acestei editii va fi limitata la 100 de unitati, ce vor fi disponibile doar pe anumite piete de desfacere ale producatorului britanic. Noua editie speciala a lui Mini va fi dezvelita la festivalul Mini United de la Silverstone, desfasurat in data de 22-24 mai.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru