Miroase a motorsport: BMW X5 M și X6 M sunt răsfățate cu pachetul Black Fire

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 28.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a lansat ediția Black Fire pentru SUV-urile X5 M și X6 M. Pachetul oferă modificări estetice și îmbunătățiri pentru interior. Resursele motorului nu au fost alterate.

Dacă nu v-ați săturat de ediții speciale atunci rămâneți și în următoarele minute alături de noi. Nu mai este nevoie să precizăm că BMW știe să-și joace cărțile atunci când vine vorba despre modelele extrem de bine apreciate de public. Și pentru a întărâta și mai mult spiritele, nemții mai pun o ediței specială. Și tot așa.

Pe ordinea de zi avem BMW X5 M și BMW X6 M. Începând cu luna august, SUV-urile amintite anterior vor putea fi comandate în versiunea Black Fire Edition. Deși mulți se așteaptă la îmbunătățiri de performanță, BMW oferă doar modificări de ordin estetic și retușuri la interior.

Caroseria celor două SUV-uri a fost vopsită în nuanța Sapphire Black Metallic, grila este și ea completă neagră, iar aceeași culoare a fost folosită și pentru jantele de 21 de inchi. În spatele acestora se ascund etriere albastre, iar capacele oglinzilor laterale sunt fabricate din fibră de carbon.

Aceeași temă a fost utilizată și pentru interior.

Germanii oferă o tapițerie din Merino de culoare neagră și elemente contrastante vopsite în roșu. Din toată această ecuație nu putea lipsi logo-ul Black Fire poziționat în fața pasagerului din dreapta.

Urmareste Automarket
Volanul pregătit de BMW pentru ediția Black Fire este unul îmbrăcat în piele. La cerere, acesta poate fi înlocuit, fără costuri suplimentare, cu unul M Performance acoperit cu Alcantara și cusut cu ață albastră.

Sub capota celor două SUV-uri de performanță se află aceeași motorizare.

Vorbim despre unitatea V8 de 4.4 litri care produce 575 CP și 750 Nm. Resursele sunt puse în valoare cu o cutie automată cu opt trepte și prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.

Comentarii (2)

  • Domnul Socariciu, socheaza din nou? Care motorsport? Semana suv-urile aste luxoase cu ceva care sa sa te duca macar cu gandul la o masina sport, fie ca e ea de circuit, de raliu sau de rally raid?
    3 0
  • Au oglinzi din carbon. Daca nici asta nu e motorsport, atunci nu stiu ce altceva ar fi.

    Ce vrei si tu acum, cauta si baietii astia niste senzational...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru