Mișcări de trupe pentru 2018: Alonso va lua în calcul orice echipă cu care poate câștiga, Red Bull exclude plecarea lui Verstappen

de Daniel Popescu
Joi, 17.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso va lua în calcul oferta oricărei echipe cu care poate obține victorii în 2018, în timp ce Red Bull exclude o posibilă plecare a lui Max Verstappen la Ferrari sau Mercedes.

Sezonul 2018 are în continuare câteva necunoscute majore în privința liniilor de piloți, întrucât contractele lui Sebastian Vettel, Valtteri Bottas sau Fernando Alonso urmează să expire la finalul acestui an. Fernando Alonso se află într-o situație ingrată, întrucât McLaren are rezultate modeste din cauza motorului Honda. Spaniolul susține însă că va lua în calcul oferta oricărei echipe care îi poate oferi posibilitatea de a lupta pentru victorii, înainte de a se îndrepta spre o altă competiție.

"Întâi m-aș uita spre o altă echipă. Formula 1 este în continuare prioritatea mea și sper să câștig titlul mondial. Dacă nu văd niciun proiect clar care să-mi permită să lupt pentru victorii mă voi uita în afara Formulei 1, dar asta este o decizie pe care o voi lua în noiembrie-decembrie. Voi încerca orice posibilitate", a declarat el.

Pe de altă parte, Max Verstappen are contract cu Red Bull până în sezonul 2019, însă Mercedes și Ferrari sunt interesate de mai mult timp de serviciile olandezului.

Cel puțin pentru moment, Christian Horner, șeful celor de la Red Bull Racing, a exclus însă varianta unei plecări premature.

"Nu cred. Este nerăbdător ca orice tânăr, dar este suficient de obiectiv să știe că vin lucruri bune. Și, dacă luăm în calcul unde am început sezonul și unde suntem acum, traiectoria a fost cea bună imediat ce am rezolvat problemele de la începutul anului. Am văzut un progres rapid", afirmă britanicul.

Via ESPNF1, Motorsport

Comentarii (19)

  • Eh, adica daca nu gaseste volan pentru sezonul viitor pleaca din F1. Mai exista si alte variante?

    Acum zice el ca ar merge oriunde, acum cand 'oriunde' (a se citi McLaren, Ferrari) nu se mai poate ...
    1 10
  • Mi se pare mie sau Alonso a facut precum Danila Prepeleac?
    2 13
  • Cu oricare din cele doua monoposturi Mercedes sau Ferrari ar surclasa orice concurenta.
    11 4
  • Sau l-ar surclasa Hamilton (foarte probabil, a mai facut-o odata ca debutant, "defavorizarea" e inventia celor ce nu pot admite realitatea) sau Vettel. DOAR NU CREDETI CA ALONSO CASTIGA BY DEFAULT ...
    2 13
  • mobius
    Sa mearga la RBR. Il mananca de viu Verstappen.
    5 11
  • Dupa teama din toamna trecuta cand Alonso a evitat transferul la Mercedes acum iarasi sunt faneii lui cu frica in san. Linistiti-va, nu se duce nicaieri, doar e momentul propice sa vorbeasca tocmai pentru ca nu are oferte.
    4 6
  • Verstapen o sa-l manance de viu pe fetel cand o merge la Ferrari :), ca Ricci e satul deja de sangele lui finger....cat o sangerat in 2014.....
    1 9
  • Corect. Max o sa-i manance cu fulgi cu tot pe toti. I-a mancat deja o data la Interlagos anul trecut. The wonder boy care joaca rFactor 5 ore pe zi. Nu e vb de Hadrianus Intaiul.
    0 9
  • Ma cheama lol si de felul meu sunt cam pacalici, imi place tare de tot sa bat campii pe orice subiect care imi cade sub ochi !
    5 5
  • Si am uitat sa zic, imi plac manutele rosii la nebunie !
    3 3
  • Normal ca RBR nu l-ar lasa pe Max pentru Alonso. Atm Max foarte probabil e mai rapid plus ca e si de viitor. RBR in general se orienteaza dupa valoarea momentana, Ferrari au obiceiul de a cauta piloti cu background.
    0 1
  • @lol, 20:56
    " imi place tare de tot sa bat campii pe orice subiect"-copacul dupa fruct se cunoaste...iti spun asta nu ca as avea ceva cu ei, ci ca sa-ti fie mai usor sa realizezi ce faci si care e de fapt rezultatul. Asadar schimba-te nu ca-ti spun eu, ci din respect fata de ei, ca e pacat...
    0 2
  • Tu vorbesti cu tine folosind nickname de imprumut. Nice ...
    1 1
  • hai la Ferrari in locul lui votkanen
    3 3
  • Slab ... slab de tot. Hai, mai cu viata! Daca il rugati voi fanii, poate ca uita de teama si merge la Ferrari. Adunati-va cat mai multi si faceti si slujba.
    1 2
  • Nu cred ca va apuca alta echipa , la prefentele pe care le are. Mai bine ar concura in Indycar .
    0 0
  • "preferinte"
    0 0
  • Vin cu o buna idee acestui site, in special d-lui Daniel Popescu ( decizia iti apartine). Pentru comentarea unui subiect, este nececar ca user-ul sa fie logat cu CNP. Astefel, nu ar mai comenta toti stricati la cap . Eu cred ca acest site este dedicat fanilor F1, nu altor oameni cu gabarit depasit. Numai bine .
    0 0
  • @ G4RTB si-mi asigura d-nul Daniel Popescu securitatea datelor mele personale?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru