Misterele din Frankfurt: șeful BMW spune că producătorul german are o surpriză interesantă pentru fani

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Vineri, 04.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful BMW spune că brandul pe care îl conduce a pregătit o surpriză majoră gata să debuteze în Frankfurt. Pentru moment, oficialul constructorului german nu oferă nicio informație, însă toate zvonurile sugerează un posibil concept/model eco.

Salonul Auto de la Frankfurt își deschide porțile pentru jurnaliști în 12 septembrie, iar producătorii au început deja să anunțe premierele pregătite pentru evenimentul din Germania. Harald Kruger, șeful BMW, a declarat că brandul pe care îl conduce a pregătit o surpriză majoră pentru fani.

Oficialul constructorului german nu a vrut să ofere niciun detaliu cu privire la această "surpriză", motiv pentru care au apărut o mulțime de zvonuri. Există voci care susțin că BMW o să aducă versiunea electrică a lui Seria 3 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Surse apropiate companiei afirmă că modelul german va fi capabil să ofere o autonomie de circa 400 de kilometri.

Totodată, vocile sugerează debutul lui i3 S, o versiune de performanță a modelului electric pe care îl testăm și noi zilele acestea.

Cea de-a treia opțiune pe care trebuie să o luăm în calcul este BMW X7 Concept. Zvonurile cu privire la debutul acestuia în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt au apărut în urmă cu câteva zile.

Rapoartele spun că prototipul germanilor ar urma să integreze un sistem de propulsie electric pe bază de hidrogen.

Via | Carscoops

Comentarii (6)

  • scamel
    un exemplu de creativitate a inteligentei umane. din doua zvonuri a umplut o pagina.
    6 1
  • Surpriza????
    Doar un supercar pe care BMW nu la mai fabricat de aproape 40 de ani poate fi numit o surpriza de la BMW in zilele astea....
    Dar tare ma tem ca no sa fie alel M1 la care fanii marci viseaza de atata vreme....
    3 1
  • O parere
    Din declaratii de presa reiese ca vor prezenta noua Seria 8, Seria 3 electric si un concept X7. Probabil au si alte suprize.
    2 2
  • N-ati ghicit. Sigur e vorba de X2.
    0 0
  • Seria 3 electric cu motor diesel
    0 0
  • Troace Bembeu
    Da faliment?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru