Salonul Auto de la Paris 2012

Mitsubishi ASX facelift – prima imagine a modelului aşteptat la Paris

Publicat Vineri, 07.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Mitsubishi ASX facelift – prima imagine a modelului aşteptat la Paris - Poza 1
Mitsubishi a prezentat astăzi o imagine care anticipează faceliftul actualului ASX în cadrul Salonului Auto de la Paris. Crossover-ul va fi supus unor modificări estetice minore.

După ce a confirmat lansarea noilor Mirage şi Outlander PHEV în cadrul Salonului Auto de la Paris, Mitsubishi mai pregăteşte o surpriză. Este vorba despre faceliftul modelului ASX.

Crossover-ul, cunoscut sub numele Outlander Sport în Statele Unite şi ca RVR în Japonia, împrumută din modificările estetice suferite de omologul său vândut pe tărâm american. Vorbim despre aceleaşi modificări subtile, aplicate lui Outlander Sport în luna aprilie a acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Prima imagine oferită de Mitsubishi trădează redesenarea spoilerelor faţă şi spate şi un set nou de jante din aliaj. La interior, publicul va regăsi o listă nouă de echipări şi materiale, precum şi un nou buton pentru cuplarea tracţiunii integrale pe planşa de bord.

Sub capotă, clienţii se vor bucura de aceeaşi gamă de motorizări, care include un “benzinar” de 1.6 litri şi deja cunoscutul turbodiesel de 1.8 litri.

Aşteptat la standul Mitsubishi de la Paris, noul ASX facelift va sosi pe piaţa europeană către sfârşitul toamnei.


Comentarii (1)

  • BaditzaEx
    pe pagina voastra, la configurare, aveti 1,6 diesel ( ca tot va laudati acum ceva vreme cu noul configurator )
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru