Mitsubishi Outlander facelift: primele imagini teaser cu versiunea îmbunătăţită a SUV-ului japonez

de Dragoș Băltățeanu
Luni, 23.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La Salonul Auto de la New York, Mitsubishi va prezenta o versiune îmbunătăţită a SUV-ului Outlander. Până atunci, Mitsubishi publică două imagini teaser cu noul model.

Mitsubishi va prezenta în cadrul Salonului Auto de la New York un nou facelift pentru modelul Outlander. Actuala generaţie a modelului Mitsubishi Outlander a fost lansată în 2012 şi a trecut deja printr-un facelift discret. Acum, Mitsubishi a decis să aplice un set de modificări substanţiale ce vor altera imaginea SUV-ului Outlander, făcându-l mult mai agresiv. După o primă imagine teaser publicată acum o săptămână, Mitsubishi revine astăzi cu două imagini din care ne putem face o idee asupra designului. Aşa cum se aştepta, noul Mitsubishi Outlander facelift are linii de design influenţate de conceptul Outlander PHEV Concept-S, iar noua grilă a radiatorului are o serie de inserţii cromate. 

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

Urmareste Automarket
Mitsubishi spune că noua versiunea a modelului Outlander va aduce şi peste o sută de îmbunătăţiri la nivel tehnic, precum şi o ţinută de drum mai bună. Modificările continuă şi la interior, dar Mitsubishi nu a vrut să dezvăluie încă toate surprizele.
Nu există încă nici detalii despre motorizările folosite, dar ne putem aştepta la motoare similare cu cele ale actualului Outlander, precum şi la o posibilă versiune plug-in hybrid.

Noul Mitsubishi Outlander va fi lansat iniţial pe piaţa americană, dar pentru mai multe detalii trebuie să aşteptăm lansarea oficială de pe 1 aprilie. 

Via motorauthority

Comentarii (3)

  • davinci
    mie mi se pare o alta masina...daca era in curtea vw ,evident:era un model cu totul nou,poate chiar o a nu stiu cata generatie de la modelul initial...(nu de alta dar la ei un model nou cu adevarat apare odata la 20 de ani undeva la o a 4a -5a generatie...)
    16 6
  • Suleyman Cunoscatorul
    Pe parcurs ce a intrat o noua generatie, le faceau tot mai urate. Credeam ca aceasta e sfarsitul. Insa vazand aceste imagini, sunt sigur ca o sa fie cel mai frumos Outlander de pana in prezent.
    9 3
  • hazard
    E cam pierdere de timp sa incerci imbunatatirea unui rateu.
    1 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru