Mitsubishi Pajero Sport a primit o nouă generație pentru piețele din Asia și America

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 02.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a prezentat oficial o nouă generație a modelului Pajero Sport, noul model urmând să fie vândut pe piețele din Asia, Orientul Mijlociu, Rusia și America.

După o lungă serie de imagini teaser, Mitsubishi a dezvăluit noua generație a modelului Pajero Sport. Noul SUV este dedicat piețelor din Asia, Orientul Mijlociu, Rusia și America. Compania japoneză nu a specificat dacă va aduce acest model și în Europa. Noul model Mitsubishi folosește aceeași platfomă tehnică ca și pick-up-ul L200, ambele modele fiind fabricate la uzina Mitsubishi din Thailanda. 

SUV-ul Mitsubishi Pajero Sport se prezintă cu o parte frontală modernă ce se înscrie în linia Dynamic Shield, inițiată de constructorul japonez, o linie de design ce a debutat cu modelul Outlander Sport. Designerii au folosit numeroase elemente cromate ce încadrează farurile futurise cu lumini de zi LED. Privit din lateral, noul model Mitsubishi are o siluetă aparte, părând alungită de la al treilea montant. Partea din spate se prezintă cu o pereche de stopuri cu un design vertical original.

Urmareste Automarket
La interior, Mitsubishi a păstrat multe elemente comune cu modelul L200, dar se remarcă scaunele tapițate în piele și controller-ul amplasat pe consola centrală dintre cele două scaune. De asemenea, remarcăm o frână de parcare cu comandă electrică, o noutate pe modelele Mitsubishi.
la capitolul motorizări, Mitsubishi a anunțat ca va folosi un propulsor turbodiesel de 2.4 litri asociat cu o cutie de viteze automată cu opt trepte. Puterea motorului nu a fost specificată, dar același propulsor este folosit și de noul model L200 în variante de putere de 154 sau 181 CP.

Via worldcarfans

Comentarii (11)

  • Ce diferenta colosala intre fata si spate dpdv al designului. Liniile din partea frontala sunt toate orizontale pe cand linia aia verticala a stopurilor ingusteaza spatele masinii intr-un mod neplacut. Si esapamentul ala, vai!
    21 5
  • Razvan
    urata mai este.
    9 7
  • MuresMures
    nu-mi place...
    7 3
  • Aduce cu Honda CR-V botul.Chiar foarte ok partea frontala dar spatele e un rateu total.Volanul e de anul 2007 si strica mult restul interiorului facut cu bun gust.
    6 1
  • @mda

    Asa este. Insa avand in vedere ca foloseste aceeasi platforma ca si L200 este de inteles.
    4 0
  • Design "incarcat" cu prea multe detalii, insa complet inutil, ci hidos mai degraba.
    Fata si spatele sunt in antiteza, Prea mult bling-bling pe fata, iar spatele parca sectionat cu toporul, si aduce cu megane 2 bicorp
    8 3
  • Este foarte urat. Seamana cu o copie chinezeasca nereusita a unui model consacrat. La cate elemente nichelate are pe ae se va vinde foarte bine in Asia si in America, dar si in Rusia. Interiorul este din alt deceniu trecut de mult.
    Ma asteptam la cu totul altceva mai ales ca vechiul model care se vindea si in Romania nu arata deloc rau pentru timpul lui.
    6 1
  • Vasile Gogosar
    Cand am vazut fata am zis "mama ce tare arata!" dupa mai dau o poza si vad si spatele si surpriza, nu stiu ce este in capul designerilor alora sincer, mai bine copia pe cineva decat sa faca uratenia aia, cred ca si chinezii cu ale lor copii penibile fac designuri mai bune.
    3 2
  • da-l drac ca de avea sigla VW erati jumate lesinati...ma rog efect de turma.
    3 2
  • Urata masina , cu spume.
    1 0
  • Mircea
    Sa ma gandesc la o expresie care se potriveste...hmmm...din fata liceu din spate muzeu ? neeh...dezamagire totala...urata masina...imi pare rau Mitsubishi.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru