Mitsubishi prezintă un teaser al noului concept pe care îl va dezvălui în martie

de Sebastian Toma
Marti, 27.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat două imagini teaser ale conceptului pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Geneva, ediţia martie 2015. Cel mai probabil, vorbim despre o versiune actualizată a conceptului XR-PHEV.

Mitsubishi va aduce la Salonul Auto de la Geneva un nou concept, al cărui debut este prefaţat de două imagini teaser publicate de compania niponă. Judecând după silueta modelului din cele două imagini, vorbim despre un succesor sau despre o variantă evoluată a conceptului XR-PHEV. Respectivul concept a fost prezentat în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Paris şi a debutat iniţial în noiembrie 2013 la Salonul Auto de la Tokyo. Acesta era un hibrid plug-in cu tracţiune faţă care prefaţa viitoarea revoluţie de design a mărcii Mitsubishi. Noul concept car al japonezilor promite o combinaţie inteligentă care să lege un design atletic de o motorizare electrică de înaltă putere şi cu un impact ecologic cât mai mic.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S: japonezii ne prezintă primele imagini ale pachetului de design creat pentru SUV-ul hibrid

Gama Mitsubishi se va baza din ce în ce mai mult pe SUV-uri în viitorul apropiat, dacă judecăm după importanţa pe care o primesc acestea în faţa celorlalte modele din ofertă. Un oficial al constructorului nipon a infirmat posibilitatea preluării unei berline de clasă medie de la partenerii de la Renault-Nissan.

Respectivul model ar fi adus un competitor pe segmentul berlinelor de segment D, o secţiune importantă a pieţei auto, dar cei de la Mitsubishi au amânat pe termen nedeterminat colaborarea în acea direcţie.

Mitsubishi va oferi doi hibrizi plug-in noi în gama sa europeană

Urmareste Automarket
ASX este cel mai bine vândut model Mitsubishi oferit pe piaţa din Europa, urmat de Outlander.
Înlocuitorul lui său vine în 2016, dar versiunea sa hibridă plug-in va fi lansată abia în 2017. Totodată, cei de la Mitsubishi au anunţat în 2014 că vor lansa un înlocuitor hibrid al celebrului Lancer Evolution. Acesta din urmă va fi scos din producţia la jumătatea anului 2015, când ar fi trebuit făcută tranziţia de la generaţia 2015 la generaţia 2016 a modelului, aşa cum dictează normele din industrie. În loc de o berlină compactă de performanţă, clienţilor li se va oferi un SUV hibrid de performanţă, ale căror specificaţii nu sunt cunoscute publicului.

Poveşti auto: Mitsubishi sau povestea David-ului japonez

Via WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru