Mitsubishi România a semnat un parteneriat cu FC Dinamo

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 25.02.2011
FC Dinamo Bucureşti şi Mitsubishi România au semnat un parteneriat de imagine pe doi ani. Acesta implică furnizarea a nouă automobile Mitsubishi echipei din Ştefan cel Mare.

Mitsubishi România a semnat primul său parteneriat cu un club de fotbal. Importatorul mărcii japoneze în România i-a ales pe cei de la FC Dinamo Bucureşti pentru un parteneriat de imagine. Mitsubishi avea deja un parteneriat cu Ioan Andone, antrenorul FC Dinamo Bucureşti, în baza căreia Andone conduce de şapte luni un Mitsubishi Pajero 3.2 Di-D de 200 CP. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare şi-a manifestat dorinţa expresă de a conduce modelul electric i-MiEV. Un alt dinamovist a mai avut contact cu marca Mitsubishi în trecut, fiind vorba de Bogdan Lobonţ, care a fost primul român care a condus un Mitsubishi Lancer Evolution pe vremea când activa la Dinamo, spun cei de la Mitsubishi.

În baza acestui parteneriat, importatorul mărcii "cu trei diamante" din Japonia le va oferi "câinilor roşii" nouă automobile. Printre acestea se regăsesc modelele Colt, Lancer, Lancer Ralliart, Outlander şi Pajero. Parteneriatul este semnat până în anul 2013 şi ambele părţi speră ca acesta să ducă echipa Dinamo pe primul loc al campionatului intern şi chiar mai departe.

"Suntem onoraţi de încheierea unui parteneriat pe termen lung cu FC Dinamo.

Dincolo de clauzele contractuale, parteneriatul acesta "roșu - alb" are la bază pasiunea pentru ceea ce facem și încrederea în aceleași valori – performanță, strategie creativă, spirit de echipă, tradiție și excelență", declară Daniel Antor, Director Executiv M Car Trading.

"E vorba de un parteneriat care ne va permite să lucrăm pe o perioadă de doi ani de zile, în care vom identifica cele mai bune reţete de comunicare şi colaborare. Mă bucur că putem să anunţăm acest parteneriat", a declarat Nicolae Badea, Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo în cadrul conferinţei de presă.

"Eu sunt client mai vechi, de şapte luni de zile. Mă bucură faptul că ne-am asociat numele cu Mitsubishi, care e clar un campion. Trebuie să demonstrăm şi noi că suntem campioni şi la comportament dar şi pe teren. E important ce arătăm lumii", a declarat Ioan Andone, antrenorul echipei de fotbal FC Dinamo.

Via | Mitsubishi

Comentarii (3)

  • Sa dus de p si Mitsubishi
    0 4
  • BaditzaEx
    Fan Dinamovist & Mitsubishi :X !
    Se potrivesc si culorile :))
    2 0
  • si cu honda ce s-a intamplat? ca, pana acum, aia erau partenerii oficiali.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru