Salonul Auto de la Geneva 2016

Mitsubishi se joacă de-a ”escapada în off-road” cu două modele speciale: L200 și ASX Geoseek

Publicat Miercuri, 24.02.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Mitsubishi se joacă de-a ”escapada în off-road” cu două modele speciale: L200 și ASX Geoseek - Poza 1
Mitsubishi se joacă de-a ”escapada în off-road” cu două modele speciale: L200 și ASX Geoseek - Poza 2
Mitsubishi se joacă de-a ”escapada în off-road” cu două modele speciale: L200 și ASX Geoseek - Poza 3
Mitsubishi se joacă de-a ”escapada în off-road” cu două modele speciale: L200 și ASX Geoseek - Poza 4
Mitsubishi va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva o versiune specială, botezată Geoseek, pentru modelele ASX și L200, pick-up-ul proaspăt lansat anul trecut.

Pentru că nu putea absenta de la Geneva și nici nu avea o altă premieră importantă în program, Mitsubishi a decis să ne ofere un program de personalizare pentru două dintre cele mai importante modele ale sale: proaspăt lansatul pick-up L200 și deja popularul ASX.

Ambele modele primesc pachetul denumit Geoseek, care include o serie de detalii estetice specifice modelelor care iubesc ieșirile în teren accidentat. Caroseria este vopsită în culoarea Solid Pearl Grey și este accesorizată cu finisaje cromate la nivelul proiectoarelor, jantelor, bosajelor, eleronului posterior, spoilerului spate, pragurilor și carcaselor pentru oglinzi. Și grila a fost modificată, protecția motorului a fost schimbată, iar pe acoperiș au apărut bare pentru ancorare.

Mitsubishi L200 Geoseek primește în plus un set nou de lumini pe acoperiș, dar și elemente speciale de ancorare, în vreme ce ASX Geoseek beneficiază doar de proiectoare cu lumini LED.

Deși nu a publicat imagini cu interiorul, Mitsubishi susține că ambele modele primesc un habitaclu de culoare neagră, condimentat cu elemente portocalii pentru a imita jocul de culori de la exterior.

Materialele folosite în interior permit o spălare ușoară și o ventilație bună.

Noile Mitsubishi ASX și L200 Geoseek vor fi expuse în halele salonului elvețian alături de conceptul eX, prezentat în premieră europeană, la câteva luni de la debutul său mondial în cadrul Salonului de la Tokyo.


Comentarii (1)

  • Din cate se poate vedea in poze, ASX-ul in aceasta echipare pare ceva mai inalt.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru