Mitsubishi va lansa modelul Outlander plug-in hybrid în 2013

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Vineri, 30.12.2011
Mitsubishi plănuiește lărgirea gamei de modele ecologice cu un camion ușor cu propulsie electrică și versiunea de serie a SUV-ului Outlander plug-in hybrid. Ambele vor fi lansate în 2013.

Conform unui raport publicat de cotidianul japonez Nikkei, Mitsubishi își va lărgi gama de modele ecologice în 2013. Primul venit va fi modelul de serie al SUV-ului Outlander cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta va fi lansat cel mai probabil în luna aprilie a anului 2013. Modelul de serie va împrumuta elmente de conceptul PX-MiEV II (foto) ce a fost prezentat de Mitsubishi la Salonul Auto de la Tokyo din acest an. Sistemul de propulsie de pe concept este alcătuit dintr-un motor termic de doi litri cu patru cilindri și două motoare electrice de 80 CP. La viteze mici de până la 50 km/oră, conceptul Mitsubishi rulează în mod electric. Când bateria se consumă, motorul termic intră în funcțiune pentru a reîncărca acumulatorii. La viteze de autostradă, cele trei motoare lucrează în tandem pentru a oferi putere maximă.

Alături de SUV-ul plug-in hybrid, Mitsubishi va mai lansa și un vehicul utilitar cu propulsie electrică. Acest camion ușor, destinat livrărilor urbane este primul din cele opt modele cu propulsie electrică pe care Mitsubishi și-a propus să le lanseze până în 2016.

Via | worldcarfans

Comentarii (2)

  • andy.s
    alo...
    Super frumooos Mitsubishi SUV-ului Outlander!
    2 0
  • Este frumos, faceliftul lui Outlander, pacat de spate ca zici ca e pre-facelift-ul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru