Mitsubishi va lansa noul Pajero Sport la Moscova

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 17.07.2008
Mitsubishi va prezenta noua generatie a lui Pajero Sport in cadrul Salonului Auto de la Moscova.

Esential

100.000 de autovehicule a comercializat Mitsubishi in anul fiscal 2007 pe piata auto din Rusia.

Mitsubishi va dezvalui noul SUV Pajero Sport la Salonul Auto de la Moscova care se va desfasura intre 26 august si 7 septembrie. Producatorul nipon acorda, astfel, o mai mare importanta pietei din Rusia, clasificata recent ca cea mai mare piata auto din Europa. In anul fiscal 2007, Mitsubishi a comercializat aproximativ 100.000 de autovehicule pe piata ruseasca, iar preconizarile pentru anul fiscal curent sunt evaluate la vanzari de peste 140.000 de automobile numai pe piata ruseasca.

Noul Mitsubishi Pajero Sport va completa gama de SUV-uri a constructorului japonez alaturi de versiunea normala a lui Pajero, precum si de Outlander, continuand astfel traditia producatorului nipon in acest segment. Noul SUV Mitsubishi va beneficia de tehnologiile avansate ale construcorului japonez, elaborate in urma participarilor cu succes in competitii de raliu precum Dakar. Astfel, noul Pajero Sport va fi echipat cu sistem de tractiune integrala de ultima generatie si sasiului dinamic care permit performante excelente in off-road pe orice suprafata de rulare.

Mitsubishi Pajero Sport va putea fi achizitionat in trei versiuni de motorizare: doua unitati diesel cu injectie directa si common rail – 2.5 litri si 3.2 litri, precum si cu un propulsor V6 pe benzina de 3.5 litri.

Toate unitatile de propulsie sunt optimizate pentru a oferi economie de carburant si performante. De asemenea, clientii Mitsubishi pot opta pentru o versiune cu 7 locuri. La exterior, noul Pajero Sport beneficiaza de un aspect sportiv, dar si stilat in acelasi timp.

Via | TheCarFanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru