Salonul Auto de la Paris 2014

Mitsubishi va prezenta un nou concept de hibrid plug-in bazat pe Outlander

Publicat Marti, 02.09.2014
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Mitsubishi va prezenta un nou concept de hibrid plug-in bazat pe Outlander - Poza 1
Mitsubishi va prezenta un nou concept de hibrid plug-in bazat pe Outlander - Poza 2
Japonezii de la Mitsubishi vor prezenta la Salonul Auto de la Paris un concept numit Outlander PHEV Concept-S. Pentru moment, aceştia au publicat doar două imagini teaser ale modelului.

Mitsubishi a lansat în urmă cu trei ani primul SUV hibrid plug-in cu tracţiune integrală, Outlander PHEV. La ediţia 2014 a Salonului Auto de la Paris, japonezii de la Mitsubishi au anunţat prezenţa unui concept pe nume Outlander PHEV Concept-S, un model care prefigurează o nouă versiune în gama hibridă a constructorului din Ţara Soarelui Răsare. Pentru moment, niponii sunt zgârciţi în detalii, dar au fost suficient de darnici încât să publice două imagini teaser ale respectivului concept. Acesta ar putea să inspire design-ul viitoarelor SUV-uri din gama Mitsubishi, liniile esenţiale care trebuie să ne atragă atenţia fiind cele de la nivelul blocurilor optice.

Preţuri Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid în România: hibridul 4x4 pleacă de la 45.500 euro

Încă din imaginea teaser, remarcăm un set de blocuri optice angulare cărora le-au fost ataşate ornamente care promit o nouă direcţie de design pentru Mitsubishi. La nivelul părţii frontale, blocurile optice ascuţite, întoarse invers faţă de cum le are fratele mai mic Lancer şi integrate cu grila frontală neagră, sunt încadrate de două ornamente albe lucioase. Forma respectivelor ornamente albe este replicată şi în spatele modelului, omoloagele lor fiind amplasate sub stopurile prelungite înspre sigla Mitsubishi montată pe uşa hayon-ului.

Aşa arată Mitsubishi Outlander PHEV în versiunea de serie.

Urmareste Automarket
Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S are şi el un sistem de propulsie hibrid, după cum anunţă şi numele său. Primele informaţii furnizate de reprezentanţii mărcii japoneze anunţă o configuraţie tehnică similară cu cea a actualului Outlander PHEV.
În cazul versiunii de serie a singurului SUV hibrid plug-in cu tracţiune integrală, motorizarea este o unitate MIVEC de 2.0 litri, care asigură 120 CP şi 190 Nm, în timp ce motorul electric al modelului dezvoltă 81 CP şi 137 Nm. În partea din spate a lui Outlander PHEV se află al doilea motor electric, tot de 81 CP şi 137 Nm. Ambele motoare au fost preluate de la i-MiEV, modelul 100% electric al mărcii japoneze.

Via Mitsubishi


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru