Model de clasa mica facut de Nissan pentru Chrysler

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.01.2008
Chrysler isi va imbogati in scurt timp gama cu un model produs de Nissan. E doar primul pas dintr-o colaborare anuntata.

Esential

1.9 litri va avea modelul Nissan produs pentru americanii de la Chrysler.

Dupa ce acum circa o luna va anuntam ca Nissan si Chrysler pregatesc o colaborare, revenim astazi cu detalii legate de "prietenia" dintre cei doi constructori.

Ultimele informatii din tabara japonezilor arata ca primul pas in colaborarea dintre cele doua parti va fi facut de Nissan, care va construi pentru Chrysler un model de clasa mica. Datele despre acesta nu abunda, insa se pare ca va fi vorba de un model cu motor de 1.9 litri. In schimb, Nissan ar fi extrem de interesati de cunostintele Chrysler in constructia pick-up-urilor si a masinilor de clasa mare.

Nissan nu se afla la prima incercare de incheiere a unei intelegeri cu unul dintre producatorii auto de peste Ocean. Pe de alta parte, Chrysler a stabilit deja un acord cu chinezii de la Chery, americanii urmand sa aduca modelul mini A1 in State incepand cu 2009.


Sursa: Leftlane

Taguri: Chery, Chrysler, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru