Stiri Modele noi

Luni, 23 Septembrie 2019 | Modele noi | 9 comentarii

Volkswagen pregătește extinderea gamei de modele electrice: subcompacta ID.1 și SUV-ul de oraș ID.2 apar în următorii patru ani și vor costa sub 20.000 de euro

Volkswagen intenționează să lanseze până în 2024 o subcompactă electrică sub numele ID.1 și un SUV electric de oraș numit ID.2. Ambele modele ar urma să coste mai puțin de 20.000 de euro.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Golf 8 GTI, surprins în timpul testelor: Hot Hatch-ul german va debuta în 2020

Viitoarea generație Volkswagen Golf va avea și o versiune GTI. Hot Hatch-ul nemților a fost spionat în timpul unei sesiuni de teste desfășurată pe circuitul de la Nurburgring.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Modele noi | 8 comentarii

Noutăți în gama Volkswagen T-Roc: motor diesel de 2.0 litri și 190 CP, pachet de design Black Style și sistem audio de 300 W

Volkswagen T-Roc poate fi comandat din această lună și cu un motor diesel TDI de 2.0 litri și 190 de cai putere. În plus, clienții au la dispoziție un nou pachet de design Black Style și un sistem audio de 300 W.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Modele noi

Detalii neoficiale despre viitorul BMW M2 CS: 450 CP și producție limitată la doar 2.200 de unități

Viitorul BMW M2 CS va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie. Modelul va oferi 450 de cai putere și va fi disponibil fie cu o cutie manuală, fie cu o transmisie automată.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație BMW Seria 2 Active Tourer: design preluat de la noul Seria 1 și fără versiune Gran Tourer cu 7 locuri

Monovolumul BMW Seria 2 Active Tourer va primi o generație nouă. Modelul va avea la bază platforma UKL cu roți motrice față disponibilă în prezent pe Seria 1. Conform surselor, nemții vor elimina varianta cu șapte locuri Seria 2 Gran Tourer.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Modele noi | 9 comentarii

Noi detalii despre Volkswagen Golf 8: noua generație va avea versiuni plug-in hybrid de 204 CP și 245 CP

Volkswagen a confirmat că Golf 8 va fi disponibil cu două versiuni plug-in hybrid de 204 CP și 245 CP, cu scopul de a acoperi cât mai bine cererea pentru astfel de modele.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Modele noi

Volkswagen ID.4 va fi prezentat în februarie 2020: "SUV-ul electric este mult mai mare decât hatchback-ul ID.3"

Volkswagen a confirmat că va prezenta SUV-ul electric ID.4 în luna februarie a anului viitor, iar oficialii mărcii germane afirmă că noul model este "mult mai mare" decât hatchback-ul ID.3.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Ford negociază producția unui al doilea model electric pe platforma Volkswagen: "Nu are niciun sens să facem un singur model"

Ford a confirmat că negociază cu Volkswagen producția unui al doilea model electric pe platforma MEB a Grupului Volkswagen, întrucât "nu are sens din punct de vedere economic" ca parteneriatul să se rezume la un singur model.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Modele noi

Wiesmann își anunță revenirea în 2020: nemții pregătesc un nou model cu motor V8 de la BMW

Nemții de la Wiesmann au anunțat revenirea pe piață cu un nou model ce va fi prezentat în 2020. Viitorul vehicul, deocamdată cunoscut drept “Project Gecko” va fi propulsat de un V8 de la BMW. Ultimul model fabricat de Wiesmann a fost lansat în 2013 și aniversa 25 de ani de la fondarea companiei.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Modele noi

BMW introduce o versiune mild-hybrid pentru Seria 5: varianta 520d va avea sistem electric la 48V și consum mai mic cu până la 0.3 litri/100 de kilometri

BMW a pregătit o versiune mild-hybrid pentru actuala generație Seria 5. Sistemul va fi disponibil începând cu luna noiembrie doar pentru motorizarea diesel de 2.0 litri cu 190 CP.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Modele noi | 9 comentarii

Detalii despre versiunea plug-in hybrid a noului Renault Captur: SUV-ul va avea 160 de cai putere

Versiunea plug-in hybrid a noii generații Renault Captur va avea aproximativ 160 de cai putere datorită unui motor pe benzină de 1.6 litri și 90 de cai putere și a două motoare electrice de puteri diferite.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Modele noi | 7 comentarii

Mazda va prezenta primul său model electric în octombrie: 143 de cai putere și cuplu de 265 Nm

Mazda a anunțat că va prezenta primul său model electric la Salonul Auto de la Tokyo din luna octombrie, iar acesta va fi echipat cu un sistem de 143 de cai putere și un cuplu de 265 Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

BMW confirmă că modelul electric i3 nu va primi un succesor: "Vom introduce tehnologia electrică pe modelele populare"

BMW a anunțat că modelul electric i3 nu va beneficia de o nouă generație, întrucât strategia constructorului este de a introduce tehnologia pe modelele populare din gamă.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-AMG GT Black Series, spionat la Nurburgring: modelul de performanță va oferi circa 700 CP și va fi lansat în 2020

Mercedes-AMG GT va primi o versiune extremă Black Series. Unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul sesiunii de la Nurburgring. Conform primelor informații, modelul va avea un motor de 4.0 litri biturbo, însă "nu va fi un V8 tipic AMG".
Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi

Ferrari oferă detalii despre primul său SUV din istorie: va fi produs pe o nouă platformă și ar putea primi o versiune plug-in hybrid

SUV-ul pregătit de Ferrari pentru anul 2022 va fi construit pe o platformă dedicată care va putea utiliza inclusiv motoare V12 și sisteme plug-in hybrid.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Viitoarea generație Volkswagen Amarok nu va avea versiuni hibride sau electrice: lansarea este programată pentru 2022

Volkswagen a anunțat că noua generație a pick-up-ului Amarok nu va avea versiuni hibride sau electrice atunci când va apărea pe piață în 2022.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Modele noi

Audi oferă detalii despre SUV-ul coupe e-tron Sportback: prezentarea oficială va avea loc în luna noiembrie

Audi va prezenta oficial noul SUV coupe electric e-tron Sportback la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, iar livrările ar urma să înceapă în prima parte a anului viitor.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Atac la Ford Ranger Raptor: viitorul pick-up pregătit de Hyundai ar putea avea o versiune de performanță N

Conceptul Hyundai Santa Cruz Crossover va sta la baza unui pick-up de serie. Conform șefului diviziei Hyundai N, viitorul model ar putea primi și o versiune de performanță care să "atace" actualul Ford Ranger Raptor.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Modele noi

Tesla testează îmbunătățiri pentru Model S la Nurburgring: Elon Musk anunță noutăți la motoare și o versiune cu 7 locuri

Tesla efectueze teste pe circuitul de la Nurburgring cu un prototip de Model S echipat cu îmbunătățiri la motoare, care va fi disponibil și într-o versiune cu șapte locuri.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M2 CS a fost surprins în timpul unor teste desfășurate la Nurburgring

Viitorul BMW M2 CS a fost spionat în timpul unei sesiuni de teste. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi produs în doar 2.200 de unități și va fi expus în premieră în luna noiembrie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru