Stiri Modele noi

Luni, 13 August 2018 | Modele noi | 4 comentarii

BMW X7 testat în condiții extreme: cel mai mare SUV al producătorului german debutează la finalul anului

BMW a publicat un clip filmat în timpul testelor viitorului X7. SUV-ul constructorului german va fi prezentat în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Vineri, 10 August 2018 | Modele noi

Volkswagen prezintă noul Grand California: camper van-ul oferă spațiu pentru toată familia și dotări moderne pentru iubitorii de vacanțe pe roți

În cadrul Salonului de rulote și camper van-uri de la Dusseldorf, Volkswagen va prezenta noul Grand California. Autorulota producătorului german are la bază platforma lui Crafter, promite spațiu pentru toată familia și dotări de top.
Vineri, 10 August 2018 | Modele noi

Ferrari ar putea lansa un model nou pe 17 septembrie: teaser misterios pe site-ul dedicat clienților

Ferrari a publicat o imagine teaser cu un potențial nou model pe site-ul său, într-o secțiune dedicată clienților ce dețin unul dintre modelele mărcii. Noul model de la Maranello ar urma să fie dezvăluit pe 17 septembrie, în aceeași zi în care va fi prezentată strategia Ferrari pentru următorii 5 ani.
Vineri, 10 August 2018 | Modele noi | 4 comentarii

Volkswagen scoate în evidență atuurile lui T-Cross cu ajutorul unui teaser video: portbagaj de până la 455 de litri și sisteme de siguranță moderne

Volkswagen a publicat un teaser video cu ajutorul căruia scoate în evidență spațiul oferit de viitorul T-Cross. SUV-ul constructorului german promite un portbagaj de până la 455 de litri, sisteme de siguranță moderne și motorizări preluate din gama lui Polo.
Joi, 09 August 2018 | Modele noi

Prima imagine teaser cu Fiat 500X facelift: modificări estetice minore și motoare noi pe benzină

Fiat a publicat prima imagine teaser cu viitorul 500X facelift. SUV-ul constructorului italian ar urma să fie prezentat în luna septembrie, debutul comercial fiind pregătit pentru prima parte a anului viitor.
Joi, 09 August 2018 | Modele noi | 4 comentarii

Lotus vrea două SUV-uri în 3 ani: rivali pentru Macan și Cayenne

Lotus vrea să intre pe segmentul SUV-urilor cu două modele în următorii trei ani. Primele SUV-uri ale constructorului britanic ar urma să concureze cu modele precum X4 și Macan, respectiv X6 și Cayenne.
Miercuri, 08 August 2018 | Modele noi

Supercar cu aromă retro: Ares Panther folosește arhitectura lui Lamborghini Huracan, dar are un design inspirat de legendarul De Tomaso Pantera

Carosierul italian Ares Design a publicat primele fotografii cu supercar-ul Panther, model care va fi produs în doar 21 de unități. Panther folosește arhitectura și motorul lui Lamborghini Huracan, iar prețul de pornire a fost stabilit la 515.000 de euro.
Marti, 07 August 2018 | Modele noi

Premierele pregătite de Renault pentru următoarea perioadă: Kadjar facelift în această toamnă și noua generație Clio în primăvara anului viitor

Urmează o perioadă aglomerată pentru Renault. SUV-ul Kadjar facelift va fi prezentat în această toamnă, iar în prima partea a anului viitor vom face cunoștință cu noul Clio. Tot în 2019, francezii vor veni pe piață cu Talisman facelift, dar și cu o nouă generație a modelului electric Zoe.
Luni, 06 August 2018 | Modele noi | 11 comentarii

Imagini oficiale cu Lynk&Co 03, primul sedan al constructorului chinez: platformă de Volvo și tehnologii moderne

Lynk&Co, brandul auto lansat recent de Geely, a publicat primele imagini cu sedanul 03. Modelul va fi prezentat în luna septembrie, iar chinezii spun că acesta va integra tehnologii moderne și materiale de calitate.
Luni, 06 August 2018 | Modele noi | 2 comentarii

Revoluție la Jaguar Land Rover: fiecare model al grupului va primi o nouă generație până în 2024. Britanicii pregătesc 4 modele noi în 5 ani

Jaguar Land Rover pregătește un plan de investiții masive în următoarea perioadă. Britanicii vor să lanseze 4 modele noi în 5 ani și, în plus, fiecare model din grup ar urma să primească o generație nouă până în 2024.
Duminica, 05 August 2018 | Modele noi

Abarth 124 GT4, surprins pe circuitul de la Monza: italienii testează sub camuflaj

Abarth pregătește o versiune de circuit pentru 124. Conform primelor informații, modelul va avea un motor de 1.8 litri și un pachet aerodinamic nou.
Duminica, 05 August 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Opel Corsa: filozofie nouă de design și interior modern. În 2020 apare și o versiune electrică

Noua generație Opel Corsa va fi lansată în 2019. Nemții vor renunța la versiunea cu trei uși, dar promit o filozofie nouă de design și un interior modern cu elemente preluate din gama grupului PSA. eCorsa, versiunea electrică a hatchback-ului de clasă mică, debutează în 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 August 2018 | Modele noi | 5 comentarii

Aston Martin a finalizat designul lui Varekai: SUV-ul britanicilor debutează în 2019 doar cu motorizări pe benzină

Aston Martin spune că a finalizat designul SUV-ului Varekai, model pe care îl vom putea admira începând cu anul viitor. Britanicii pregătesc doar versiuni cu motoare pe benzină, iar producția va avea loc în cadrul fabricii St. Athan din Țara Galilor.
Vineri, 03 August 2018 | Modele noi

Premierele pregătite de BMW pentru următoarea perioadă: Seria 8 Convertible și Gran Coupe, conceptul iNext și noul Seria 3

BMW a traversat o perioadă aglomerată, iar conform noilor informații, nemții nu vor avea prea multe momente de relaxare în următoarele luni. Spre finalul anului vom vedea conceptul iNext, Seria 3 ar putea debuta la Paris, iar în 2019 vom cunoaște Seria 8 Convertible și Gran Coupe.
Vineri, 03 August 2018 | Modele noi | 6 comentarii

Skoda Octavia ar putea primi o versiune plug-in hybrid: "Noua generație va fi o operă de artă"

Noua generație Skoda Octavia ar putea avea inclusiv o versiune plug-in hybrid, pe lângă un nou motor diesel de 1.5 litri.
Joi, 02 August 2018 | Modele noi

Aston Martin pregătește o versiune mai rapidă pentru cel mai puternic model al său: DBS Superleggera AMR ar putea fi lansat în 2019

Cel mai puternic și performant model de la Aston Martin va primi în curând o versiune și mai rapidă, potrivit oficialilor companiei. DBS Superleggera în varianta AMR ar putea fi lansat spre sfârșitul lui 2019.
Joi, 02 August 2018 | Modele noi | 6 comentarii

Skoda Karoq Sportline: motor pe benzină de 190 CP, elemente noi de caroserie și scaune sport

Skoda a publicat primele imagini și informații referitoare la noul Karoq Sportline. Noua versiune va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris și poate fi comandată și cu motorul pe benzină de 2.0 litri de 190 CP. Cehii au pregătit și o serie de modificări estetice și îmbunătățiri la nivelul interiorului.
Marti, 31 Iulie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu modelul pe care BMW îl lansează în august: indiciile duc către noua generație Z4

BMW a publicat o imagine teaser cu viitorul model nou pe care îl lansează în 23 august în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Toate indiciile furnizate duc către noua generație Z4. Viitoarea decapotabilă va avea plafon soft-top și o versiune M40i.
Luni, 30 Iulie 2018 | Modele noi | 5 comentarii

Primele imagini cu Suzuki Vitara facelift: modificări estetice minore și motoare turbo pe benzină de 1.0 litri și 1.4 litri

Suzuki a publicat primele imagini și informații referitoare la Vitara facelift. SUV-ul constructorului nipon primește modificări estetice minore, îmbunătățiri la nivel tehnologic și motorul BoosterJet de 1.0 litri. Pentru moment, japonezii nu oferă detalii despre o viitoare versiune echipată cu motor diesel.
Luni, 30 Iulie 2018 | Modele noi | 2 comentarii

Primul teaser video cu Bugatti Divo: viitorul hypercar va fi prezentat în 24 august și va fi produs în doar 40 de unități

Bugatti a publicat primul teaser video cu viitorul hypercar Divo. Modelul va fi produs în 40 de unități, iar prețul a fost stabilit la 5 milioane de euro. Oficialii Bugatti spun că hypercar-ul va fi ușor, agil și va beneficia de un limbaj nou de design.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru