Modelul Infiniti bazat pe Nissan Leaf va avea un design special

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.04.2010
Infiniti a anuntat ca modelul dezvoltat pe baza lui Nissan Leaf se va individualiza printr-un design special, mult mai atragator si cu un aer premium.

Nissan intentioneaza sa profite la maxim de pe urma primului sau model electric de serie, deja celebrul Leaf. Japonezii vor incerca sa foloseasca tehnologia testata cu succes si in interiorul concernului, pe modelele premium, marca Infiniti.

Desi s-a vorbit despre un omolog de lux al lui Leaf, oficialii subsidiarului japonez au adus o serie de propuneri noi pentru concretizarea proiectului. Infiniti ar urma sa dea nastere unui model electric, gata sa foloseasca tehnologia Leaf-ului, cu conditia ca designul exterior sa devina mult mai personal.

Se pare ca divizia premium isi doreste o abordare individuala a segmentului si un model care sa respecte canoanele stricte, definitorii pentru Infiniti.

Ben Poore, vicepresedintele Infiniti America de Nord, a declarat ca a zburat recent in Japonia unde a vazut patru propuneri de design final pentru modelul electric. "Sunt foarte satisfacut de munca biroului de design pentru ca estetica modelului nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai vazut pana acum, si cu toate acestea respecta traditia marcii", a incheiat Poore.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Victor
    Statul Kuweit si-a redus pachetul de actiuni detinut la Daimler AG
    Statul Kuweit, al doilea actionar la Daimler AG si-a redus pachetul de actiuni in grupul german la 4,24 % fata de 6,9 % cat detinea anterior . Statul Kuweit este actionar la Daimler din 1974, in prezent cel mai mare actionar la Daimler AG este emiratul Abu Dhabi cu 9,1 % din actiuni .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru