Modificări minore: Audi a pregătit un pachet exterior pentru noua generație A8

de Cornel Șocariciu
Joi, 14.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a pregăti un pachet de exterior pentru noul A8. În plus, constructorul german oferă și un set de scaune sport pentru nava-amiral.

Noua generație Audi A8 a fost lansată în urmă cu câteva luni. Modelul constructorului german este disponibil în versiunile 50 TDI și 55 TFSI și poate fi comandat și pe piața din România, prețurile începând de la 91.000 de euro cu TVA.

Pentru a îndulci așteptarea versiunii S8, Audi anunță un pachet exterior pentru noul A8. Kit-ul pregătit de nemți oferă un spoiler față care acum integrează o secțiune nouă din aluminiu și prize de aer modificate, praguri laterale ușor restilizate și un spoiler spate revizuit. De asemenea, nuanța Daytona Grey apare pe lista de opțiuni.

Pe piața din Germania, prețul acestui pachet este de 1.950 de euro. La interior, nemții au pregătit și un set de scaune sport. Prețul anunțat de constructorul german este de 4.520 de euro. Atât pachetul destinat exteriorului, cât și scaunele sport vor fi disponibile începând cu finalul lunii ianuarie.

Pentru moment, Audi A8 poate fi comandat fie cu motorul diesel de 3.0 litri și 286 de cai putere, fie cu cel pe benzină de 340 de cai putere.

Indiferent de motorizarea aleasă, nemții oferă o cutie automată cu opt rapoarte și sistemul de tracțiune integrală quattro. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru