Montecarlo Automobile îl prezintă pe Rascasse, supercar-ul de 500 CP alimentat cu GPL

de Sebastian Toma
Marti, 25.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul producător de supercar-uri din Monaco, Montecarlo Automobile, a dezvoltat un model echipat cu un motor V12 de origine BMW, care dezvoltă 500 CP şi poate fi alimentat şi cu GPL.

Esential 15 exemplare Montecarlo Automobile Rascasse LPG vor fi construite.
Montecarlo Automobile, primul producător de automobile din Monaco, îşi aniversează trei decenii de existenţă printr-un model special - Rascasse LPG. Modelul are un motor V12 de origine BMW, comun cu cel folosit şi de Rolls-Royce Silver Seraph, care a ajuns să dezvolte 500 CP în urma modificărilor. Propulsorul poate fi alimentat şi cu GPL, informează reprezentanţii producătorului, asigurând reţeta unui automobil destinat excentricilor. Doar 15 unităţi vor fi construite, iar un exemplar va costa peste 500.000 de euro.

Conversia GPL a fost asigurată de italienii de la BRC, care le-au oferit celor de la Montecarlo Automobile sprijinul lor în adaptarea sistemului de alimentare. Pe viitor, constructorul din Monaco pregăteşte o versiune cu tracţiune integrală şi motor turbo a lui Rascasse, cu toate că nu a specificat dacă aceasta va păstra şi posibilitatea alimentării cu GPL.

Constructorul din Monaco nu a dezvăluit alte specificaţii ale lui Rascasse.

Urmareste Automarket
Interiorul lui Rascasse poartă inspiraţie din yacht-urile de lux găsite în Monaco. Astfel, avem suprafeţe acoperite cu pieţe şi lemn, instrumente de bord inspirate din lumea aeronautică şi un desig interior clasic. Exteriorul aminteşte de mai multe supercar-uri celebre, îmbinând liniile folosite de Ferrari şi Lamborghini pentru a dezvolta o creaţie demnă de un excentric.

Via Carscoop

Comentarii (7)

  • Adrian
    Frumoasa masina.
    6 1
  • impresionanta masina.......la 'doar' 500hp pretul mi se pare de pe alta planeta......
    mercedes iti oferea 500 de cai tot din V12 acum 12 ani la un pret de 5 ori mai mic.......insa nu cred ca mai conteaza.........
    un total mizilic pt. cei cu bani multi..........
    4 4
  • BaditzaEx
    astept sa-l vad si la Guta :
    < vreu si Yo Bre !, plinul cu Gîpîlî manca-ţi-aş, k am bolid >
    2 1
  • Marius
    cea mai masina urata :))...din lateral f430, privita de sus(poza 5) ford gt40 cu plafon de zonda:)) cu un motor din 98` care merge pe gaz de p`un rolls care de fapt era bentley arnage=))
    2 0
  • tzenu_Bmw vezi ca are motor de Rols si voi baieti de la Bmw sunteti actionari acolo
    2 1
  • @tzenu....m-am lamurit si de tine...esti un fel de @mafioso hybrido....nu esti nici decum fan BMW tot timpul critici tot ce face si ce are BMW,,,schimbati porecluta aia ca faci de ras numele de BMW...
    1 2
  • Sunt curios ce mai zic acum priceputii care spuneau ca GPL-ul dauneaza motorului, fiabilitatii etc. Si da, BRC detine o experienta zdrobitoare fata de concurenta in domeniu.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru