Morgan Aero Coupe - curentul retro se reinventează la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.02.2012
Morgan va expune la standul său de la Geneva un model nou, botezat Aero Coupe. Sportiva păstrează look-ul retro şi vine cu un motor de origine BMW.

Esential

4.5 secunde sunt necesare pentru ca Aero Coupe să accelereze de la 0 la 100 de km/h.

Specializat în producţia supercarurilor cu aspect retro, Morgan nu poate lipsi de la Geneva, cel mai important salon auto al începutului de an. Constructorul britanic nu vine cu mâna goală, la standul său urmând să se regăsească noul Aero Coupe, un produs nou, cu două locuri, ce aminteşte mult de celebrul GT3 Aero.

Cu o caroserie din aluminiu, asamblată manual, noul Aero Coupe se foloseşte, conform tradiţiei, de performanţele unui propulsor de provenienţă BMW. Unitatea V8 de 4.8 litri livrează 367 de cai putere şi 390 de Nm, fiind asistată de o transmisie manuală cu şase rapoarte. Există însă şi opţiunea unei cutii automate, ce oferă două moduri de rulare, Auto şi Sport.

Graţie masei reduse şi a bagajului de putere generos, Morgan Aero Coupe poate accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 4.5 secunde, până la o viteză maximă de 273 de km/h.

Deşi se prezintă ca un model dedicat strict celor pasionaţi de performanţă, Aero Coupe vine şi cu dotări ce vor îmbunătăţi experienţa la interior pentru cei doi pasageri: sistem audio de înaltă fidelitate, scaune îmbrăcate în piele cu cusături contrastante, aer condiţionat.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • ?
    astept eva gt , si tiriac sigur e pe lista de asteptare
    6 0
  • puimarin
    Spatele foarte urit
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru