Morgan, Bertone si Zagato pregatesc trei concepte noi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.04.2009
Cele trei nume legendare din istoria auto vor dezvalui in curand trei concepte, dintre care doua aniversare.

Desi nu sunt semne ca actuala criza economica este pe sfarsite, trei mari constructori si designeri de nisa au anuntat ca pregatesc surprize importante pentru editia de anul acesta a evenimentului Concorso d'Eleganza Villa d'Este. Este vorba despre Stile Bertone, Morgan si Zagato, trei nume mari din industria auto.

Italienii de la Bertone incearca sa revina in atentia publicului cu un concept sportiv, propulsat de un motor V8. Potrivit primelor informatii, prototipul ar urma sa aiba o caroserie aerodinamica, construita in intregime din fibra de carbon.

De cealalta parte, constructorul britanic Morgan a anuntat ca va dezvalui la Villa d'Este un model cu doua locuri dezvoltat pe platforma conceptului Aeromax. Se pare ca noul produs al uzinei din Marea Britanie va celebra 100 de ani de existenta Morgan.

Si Zagato va crea un vehicul aniversar, ce va fi dezvaluit in premiera mondiala la Villa d'Este. Spre deosebire de Morgan, italienii vor sarbatori "doar" 90 de ani de existenta.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru