Morgan vrea să renască legendarul Three Wheeler

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.10.2010
Morgan a anunţat că va readuce pe piaţă modelul Three Wheeler. Urmaşul va avea bineînţeles trei roţi şi un motor de un litru şi 90 de cai putere.

Constructorul britanic Morgan intenţionează să readucă pe piaţă un model legendar, asociat adeseori cu imaginea brandului. Este vorba despre iconicul Three Wheeler, un model cu numai trei roţi, după cum o spune şi numele, a cărui revenire a fost anunţată chiar de sora lui Charles Morgan, fondatorul companiei.

Varianta contemporană a modelului cu trei roţi va lua naştere în cadrul uzinei din Malvern şi va adopta un motor JA Prestwich, cu o capacitate cilindrică de maxim 1000 cmc. Unitatea va fi însă capabilă să ofere 90 de cai putere şi să propulseze modelul până la 160 de km/h. Cel mai probabil va exista şi o versiune mai sportivă, asemeni celei Super Sport din 1930.

Modelul va fi produs într-un număr limitat de exemplare, preţul estimat de specialişti fiind de aproximativ 50.000 de euro. Chiar şi aşa, numărul mare de fani ai brandului britanic va face ca unităţile să se epuizeze probabil rapid.

via | autoblog 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru