Mountain Rescue Forester sare in ajutorul schiorilor

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 31.10.2008
Subaru va dezvalui la SEMA un concept dedicat salvamontistilor si botezat Mountain Rescue Forester.

Saptamana viitoare va debuta in Las Vegas editia de anul acesta a celui mai important salon de tuning SEMA 2008. Toti marii constructori si casele de tuning si-au anuntat prezenta la acest eveniment, desfasurarea de forte urmand sa fie de-a dreptul impresionanta.

Subaru nu putea lipsi de la acest eveniment, japonezii pregatind cu mare atentie un model special, personalizat pentru a servi in scopuri nobile. Este vorba despre Mountain Rescue Forester Concept, un vehicul dezvoltat in colaborare cu compania Specialized Vehicles, din Detroit.

Bazat pe versiunea de serie a modelului Forester cu motor pe benzina de 2.5 litri turbo, conceptul se individualizeaza printr-o serie de accesorii care il recomanda ca pe un vehicul de interventie in zonele montane: o garda la sol de 14 inch, o suspensie pneumatica Air Lift si un set de pneuri Yokohama Geolander MTS 30 montate pe jante de 15 inch din otel.

Lista de accesorii este lunga incluzand aici un tobogan gonflabil, bosaje mai largi, lumini LED pentru situatii de urgenta, un troliu, suporturi de ski Yakima si o grila frontala.

Subaru a dat nastere conceptului Mountain Rescue Forester pentru a celebra colaborarea sa, din 1974 si pana in prezent, cu comunitatea pasionatilor de schi, alaturi de care s-a aflat in multe operatii de salvare, multumita transmisiei 4x4. Conceptul este practic un omagiu pentru cei care isi risca viata pentru a salva vietile celor care se aventureaza pe munte.

via | WorldCarFans

Taguri: Forester, Subaru, Znevo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru