MTM a lansat pachetul Birkin pentru Bentley Continental GT

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 25.05.2009
Germanii de la Motoren Technik Mayer au creat un pachet de modificari pentru Bentley Continental GT. Pachetul Birkin este creat pentru a oferi un plus de sportivitate modelelor Continental GT.

Tunerul german MTM a lansat un pachet de modificari pentru Bentley Continental GT. Kit-ul contine o serie de modificari pentru motor si suspensie, dar si un set de jante de 21 inch. Motorul W12 de 6.0 litri al lui Bentley Continental GT poate primi doua unitati ECU reprogramate, care ofera 635CP, respectiv 650 CP. MTM ofera doua sisteme diferite de evacuare pentru modelul Continental GT, acestea fiind create sa ofere un sunet distinctiv.

Pe langa imbunatatirile efectuate asupra motorului, Bentley a creat si doua sisteme de franare mai performante, precum si un pachet de suspensie imbunatatit. Cele doua sisteme de franare oferite de MTM au fost realizate folosind componente Brembo. Cele mai mici discuri de frana dintr-un kit MTM pentru Bentley Continental GT au diametrul de 335 milimetri, pe cand cele mai mari au diametrul de 412 milimetri. Kitul de suspensie F-Cantronic este disponibil doar pentru modelele echipate cu suspensie pe aer si are un pret de 1.500 euro.

Performantele motorului, suspensiei si ale franelor sunt puse in valoare de jantele MTM bimoto de 21 de inch. Aceste jante sunt create prin forjare din aluminiu, si au o latime de 10.5 inch.

MTM ofera aceste jante atat in versiunea echipata cu anvelope Dunlop Sport Maxx GT, avand dimensiunea de 285/30, cat si in versiunea fara anvelope.

Via | MTM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru