Muscle car din "2Fast 2Furios", la licitatie pe eBay

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.04.2008
Un model Dodge Challenger care a aparut in filmul 2Fast 2 Furios a fost scos la licitatie pe eBay pentru 65.000 de dolari.

Esential

65.000 de dolari este pretul de pornire al licitatiei pentru Dodge Challenger-ul care a debutat in 2Fast 2 Furios.

Pelicula "2Fast 2Furios" a reusit sa isi atraga un numar foarte mare de fani ai automobilului multumita modelelor exotice care au aparut in scenele filmului. Unul dintre aceste modele este un Dodge Challenger R/T din 1970 care, desi nu se bucura de serviciile unui V8 Hemi 426, a fost complet restaurat si in acest moment nu a rulat decat 130 de kilometri.

Challenger-ul a aparut zilele acestea pe celebrul site de licitatii online eBay, proprietarul oferind potentialilor clienti un certificat de autenticitate a masinii de colectie. Pretul perceput de american este de 65.000 de dolari insa aceasta valoare ar urma sa creasca cu mult in urma licitatiei.

Anul trecut insa aceeasi masina a fost vanduta in cadrul licitatiei Barret-Jackson Collectors din Scottsdale Arizona pentru 112.000 de dolari.

via | CarScoop

Taguri: Challenger, Dodge, HEMI

Comentarii (1)

  • Crysty
    2Fast2Furios
    Se vede ca omu e tare si mai are prin parcare un CLS AMG, un M3, un Porsche si un amarat de Mustang . Va lua bani frumosi pe masina.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru