Mustang - sedan si break

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 14.12.2006
Ford a anuntat ca va crea din Mustang o adevarata marca si nu doar modele singulare. Astfel, in 2011 vor aprea versiuni sedan sau break alaturi de coupe-ul traditional.

Ford planuieste sa extinda marca sportiva Mustang printr-o gama mult mai larga de modele oferite la nivel mondial. A sasea generatie Mustang, planuita sa apara in 2011, ar putea include versiuni sedan sau break pe langa coupe-ul clasic.

Ford a anuntat ca va face din Mustang o adevarata marca, care sa ofere mai multe modele pe mai multe segmente de piata. Mitul Mustang-ului, cel de masina cu doua usi, va lua sfarsit, urmand sa vedem la treaba modele Mustang cu patru usi!

Viitoarea platforma a lui Mustang va fi construita in cadrul diviziei Ford din Australia. Primele indicii privind viitorul lui Mustang le vom avea la Salonul Auto de la Detroit, unde Ford va prezenta un concept sportiv de patru usi care se banuieste ca va prefigura viitoarea generatie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru