Napoca Rally Academy concurează cu două echipaje în Raliul Cehiei din ERC

de Daniel Popescu
Joi, 29.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Napoca Rally Academy va participa la Raliul Cehiei din Campionatul European de Raliuri cu două echipaje alcătuite din Marco şi Simone Tempestini.

Esential 180 de puncte a acumulat Napoca Rally Academy in clasamentul ERC Production Cup
93 de puncte a obtinut Renault Sport Technology, singurul adversar al Napoca Rally Academy, in acelasi clasament
Napoca Rally Academy va reprezenta România şi în Raliul Cehiei, a opta etapă din cadrul Campionatului European de Raliuri care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Echipa va alinia la start cele două echipaje tradiţionale, formate din Marco Tempestini şi fiul acestuia, Simone Tempestini.

Obiectivul echipei este să obţină un rezultat care să-i permită să-şi păstreze prima poziţie în clasamentul constructorilor la clasa ERC Production Cup, însă Marco Tempestini admite că misiunea nu va fi deloc una uşoară în lupta cu piloţii locali.

"Etapa din Cehia este una cu foarte multe echipaje pe lista de start, iar piloţii locali sunt foarte rapizi.

Sunt speciale foarte interesante aici şi ştiu că va fi un raliu dificil, dar să nu uităm că pentru noi obiectivul este primul loc la echipe la finalul sezonului în ERC Production Cup. De abia aştept să iau startul în această etapă şi îmi doresc ca în final să obţinem un rezultat cât mai bun”, a precizat Marco Tempestini.

Stiu că va fi un raliu dificil, dar să nu uităm că pentru noi obiectivul este primul loc la echipe la finalul sezonului în ERC Production Cup.

Marco Tempestini
Pilot Napoca Rally Academy
La rândul său, Simone Tempestini consideră că vremea ar putea juca un rol important în stabilirea clasamentului final.

"Sunt sigur că şi vremea va avea o influenţă majoră asupra rezultatului final, dar vom încerca să ne acomodăm cât mai repede şi să obţinem un rezultat cât mai bun. Cu siguranţă această etapă este încă un pas important în carieră şi experienţa de aici mă va ajuta pe viitor”, a spus Simone Tempestini.

Raliul Cehiei va începe vineri seară cu o superspecială, va continua cu opt probe speciale pe parcursul zilei de sâmbătă şi se va încheia duminică cu ultimele şase probe speciale.

Via Napoca Rally Academy

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru