Ne despărţim de cel mai frumos Mercedes: versiunea specială CLS Final Edition, cântecul de lebădă înainte de lansarea noii generaţii

de Daniel Popescu
Luni, 18.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes CLS Final Edition este o versiune specială care include pachetul AMG Line pentru exterior şi câteva îmbunătăţiri la interior, lansată înainte de dezvoltarea unei noi generaţii.

Chiar dacă se apropie uşor de finalul duratei de viaţă pentru cea de-a doua generaţie, Mercedes CLS nu este încă neglijat de constructorul german. Limuzina coupe cu patru uşi a primit o nouă versiune specială pentru a rămâne atractivă în ochii fanilor, iar numele ales este mai mult decât sugestiv pentru planurile de viitor al producătorului: Mercedes CLS Final Edition.

Versiunea specială include pachetul exterior AMG Line, cu o grilă argintie de tip diamant, amortizoare faţă şi spate sportive şi jante negre de 19 inch sau argintii de 18 inch. În plus, versiunea Final Edition a primit şi blocuri optice LED şi sticlă specială care respinge razele puternice ale soarelui.

Nu a fost neglijat nici interiorul, care a primit tapiţerie neagră din piele broşată, scaune faţă încălzite şi ajustabile într-o largă varietate de poziţii, dar şi o aderenţă superioară pentru volan prin intermediul unor microfibre.

Pachetul complet Final Edition este disponibil pentru orice Mercedes CLS, inclusiv Shooting Brake, şi are un preţ de 8.200 de euro în Germania, astfel că un Mercedes CLS Final Edition are un preţ de pornire de 54.700 de euro în această ţară.

Cel mai probabil, noua generaţie Mercedes CLS va apărea pe piaţă la sfârşitul anului 2017 sau în prima parte a lui 2018.

Via Motor1

Comentarii (3)

  • rotila
    "cel mai frumos mercedes" ?
    a fost ideea ta sau ai imprumutat-o de la altul ?
    1 4
  • arata oribil, parca e dric.
    mercedes frumos era SL in anii 2000.
    2 6
  • @Seat
    Adevarat ! SL-urile pana in 2001 au fost niste opere de arta ! Dar si CLS-ul e frumos....nimic de zis. Fata de restu gamei e ok cu exceptia S_ului coupe si AMG GT care e peste el la orice. Oricum mi se pare super ieftin fata de noua Panamera care sare de 120 de mii pret de baza.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru