Negocieri intre Daimler si Guvernul roman

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 30.01.2008
Oficialii Daimler negociaza cu premierul roman constructia unei fabrici Mercedes in tara noastra.

Esential

53 de miliarde de euro este capitalul social al companiei Daimler.

Gigantul german Daimler negociaza cu guvernul infiintarea unui centru de productie in Romania, anunta Reuters, citat de Mediafax.

Potrivit unor articole din presa locala, amplasamentul din Romania ales de Daimler pentru noua fabrica ar fi judetul Cluj. "Se poarta discutii la nivel de varf, intre reprezentantii Daimler si primul-ministru, privind infiintarea unei fabrici de autoturisme in Romania", a declarat un oficial roman pentru Reuters.

Daimler, producatorul modelelor premium Mercedes, are un capital social de 53 de miliarde de euro si fabrici in nu mai putin de 17 tari. Ieri, va anuntam ca Daimler studiaza optiunea de a construi o fabrica Mercedes fie in Romania, fie in Polonia . Nu se stie daca la negocieri participa si Dieter Zetsche (foto), CEO-ul Daimler AG.

Taguri: Daimler, Mercedes

Comentarii (10)

  • leo von bonton
    la jucu
    Se face in parcul TETAROM 3 langa amplasamentul Nokia pe 170 de ha. La Jucu se vor mai deschide inca 3 mari uzine din care una tot in domeniul auto.
    0 0
  • cozappz
    negocieri
    Si cu Ford cum ramane? Sau cu cei de la Ford a negociat "prostu'" de Vladescu si Tariceanu e mai destept?
    0 0
  • melman
    asa si...?!?
    Nu conteaza cine negociaza, oricum tot prosti sunt. De Ford nu s-a mai auzit nimic, de ce nu a dat destula shpaga???Cand or sa vada ce taxe si impozite sunt in romanica or sa aleaga Polonia.Toate bune!
    0 0
  • doamne ajuta !!
    0 0
  • kopylu
    oare cluj
    dl. leo as vrea sa ai dreptate,sper ca ai o sursa buna;sursa ta iti spune ca daimler va face o masina low cost?
    0 0
  • @kopylu
    vor produce doar seria A si seria B de la mercedes. care sunt masini mici implicit lowcost..pentru mercedes :))eu asa am inteles dintr-un comunicat. si vor incepe productia in jurul anului 2011..deci mai avem de asteptat 2-3 ani. asta daca vor alege romania in shchimbul poliniei
    0 0
  • Mercedes low cost!!!
    Ce legatura are Mercedes cu low cost-ul? Clasele A si B depasesc lejer 20.000 de euro! Daca vreti sa privim din pct-ul de vedere al celor de la mercedes, atunci mana de lucru va fi una low cost pt ei.
    0 0
  • @cgc
    pai tocmai..sunt cele mai ieftine modele de la mercedes..de asta ziceam ca sunt lowcost..si in privinta fortei de munca si cum este ea platita..sa nu comentam :)..ca ne-am face de rushine
    0 0
  • kopylu
    precizari
    eu am zis ca vor face un low cost.nu am zis nimicde clasa A sau B.eu sper sa se inteleaga cu dragiide guvernanti
    0 0
  • LA NOI NU VIN FIRMELE MARI...
    SA VINA NAIBA ODATA SI LA NOI CINEVA SA FACA TREABA SERIOASA.... M-AM SATURAT DE POLITICIENI CORUPTI..... TREBUIE PUSI LA ZID SI IMPUSCATI!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru