Negrul revine în actualitate: Porsche 911 Black Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.01.2011
Porsche a lansat astăzi versiunea specială a modelui 911 Carrera, Botezată Black Edition. Modelul va fi disponibil în ambele variante de caroserie într-un număr limitat de exemplare.

Porsche anunţă lansarea unei ediţii speciale a modelului 997 Carrera, în ambele variante de caroserie, coupe şi cabrio. Botezată Black Edition, versiunea specială va fi produsă într-un număr redus de exemplare, numai 1911 bucăţi urmând să vadă lumina zilei începând cu luna aprilie.

Sub capotă se va afla un propulsor de 3.6 litri, capabil să dezvolte 345 de cai putere, un bagaj suficient pentru a asigura sportivitate. Motorul poate fi cuplat la o transmisie manuală cu şase rapoarte sau deja cunoscuta cutie automată cu dublu ambreiaj şi şapte trepte, PDK.

Caroseria a primit, cum era de aşteptat, o culoare neagră, similară tapiţeriei din piele care îmbracă interiorul. Nu puteau lipsi jantele de 19 inch, Turbo II, care ascund etriere în aceeaşi culoare neagră. La interior, scaunele sunt îmbrăcate în culoarea neagră, volanul a fost înlocuit de unul sportiv, iar finisajele din aluminiu regăsite la nivelul consolei centrale completează apectul premium. Porsche a modificat şi fundalul instrumentelor de bord, a introdus o serie de embleme care să amintească de ediţia limitată şi a oferit un acoperiş rabatabil tot de culoare neagră.

La capitolul tehnologie, 911 Black Edition vine cu un sistem audio care include 13 incinte acustice (12 pe versiunea cabrio), un subwoofer de 385 Watt, un sistem multimedia PCM cu navigaţie prin satelit, pilot automat şi senzori de parcare faţă-spate.

Lista de opţionale include pachetul Sport Chrono, dar şi elemente ca suspensii active PASM, diferenţial autoblocant şi frâne din carbon ceramic. 

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Black and Proud
    1 0
  • Vali Tache
    Superb!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru