Nemții respectă agenda: un nou teaser cu viitoarea generație Porsche Cayenne

de Cornel Șocariciu
Marti, 29.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Deși o serie de fotografii cu noua generație Porsche Cayenne au ajuns pe internet, oficialii constructorului german respectă agenda și publică un nou teaser. Prezentarea oficială va avea loc în această seară.

În urmă cu câteva zile, o serie de fotografii cu noua generație Porsche Cayenne au fost "scăpate" pe internet. Cu toate acestea, oficialii constructorului din Sttutgart își respectă agenda și publică un nou teaser video cu viitorul SUV.

Prezentarea oficială a noii generații Porsche Cayenne va avea loc în această seară începând cu ora 22:00, ora României.

Din punct de vedere estetic, noua generație Porsche Cayenne afișează o grilă de dimensiuni mai mari, linii ceva mai ascuțite și stopuri similare cu cele de pe Panamera Sport Turismo. Interiorul oferă un instrumentar de bord nou și o consolă centrală revizuită.

Pentru început, noua generație Porsche Cayenne va miza pe motoarele pe benzină V6 și V8, urmând ca versiunile diesel să fie introduse ceva mai târziu. În 2018, Porsche are în plan extinderea gamei cu două versiuni hibride alimentate la priză. Cu detalii complete despre noua generație Porsche Cayenne vom reveni după lansarea oficială.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru