Nimeni nu e mai presus de lege: Un Ferrari de 12 milioane de euro a devenit cea mai scumpă mașină amendată pentru parcare

de Bogdan Mirică
Vineri, 29.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția din Londra a scris o amendă de parcare în valoare de 150 de euro pentru un supercar legendar evaluat la 12.7 milioane de euro. Chiar dacă acesta se afla în timpul unei ședințe foto.

Poliția din Londra nu ține cont de mașina pe care o conduci atunci când aplică amenzile pentru parcare. Nu ține cont nici măcar de faptul că mașina pe care o amendează se află în timpul unei sesiuni foto.

Legea se aplică fără comentarii în capitala engleză, motiv pentru care putem vorbi, oficial sau nu, despre cea mai scumpă mașină amendată vreodată.

Dealerul de mașini clasice Fiskens a scos din garajul său un Ferrari 512-M din 1970, concurent în LeMans. Mașina, evaluată la 12.7 milioane de euro, a fost parcată în Kensington pentru o serie de poze programate să apară în catalogul de prezentare. Poliția a apărut repede și nu a ezitat să scrie o amendă de 150 de euro pentru parcare neregulamentară.

Esential 150 de euro a fost valoarea amenzii primite.
”Este o zonă liniștită și am adus mașina acolo pentru o serie de fotografii oficiale. Polițiștii au fost foarte vehemenți și nu s-au lăsat opriți.
Cred că a fost o amendă inutilă, întrucât noi suntem întotdeauna preocupați de confortul vecinilor noștri din zonă. Cred că ne-am ales cu cea mai scumpă mașină amendată vreodată”
, a declarat Rory Henderson, expert în achiziții la Fiskens

via jalopnik

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru