Nissan 350Z de 634 CP!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 22.12.2006
Incredibil: Tunerii Car V2 au dezvoltat motorul lui Nissan 350Z ridicand perfomanta noului TwinTurbo de la 300 la 624 CP.
Nissan 350Z este unul dintre cele mai tari modele sport din industria auto, si poate cel mai bun dintre modelele asiatice de la aceasta categorie.

Forta, agresivitatea si viteza sunt consecintele propulsorului atat de tanar dar care a facut deja istorie. Este vorba de VQ35. Cu cei 300 de cai din dotare, masina zburda pe sosea si are performante incredibile, opineaza specialistii. Dar pana acum nu v-am spus mai nimic. Ceea ce poate parea de domeniul fantasticului a fost realizat de tunerii de la Car V2. Specialisti in motoare, acestia practic au dublat puterea propulsorului, aducandu-l la incredibila cifra de 624 cai putere.

Desigur, pe piata mai exista destule supercaruri care au peste 600 de cai, dar marea realizare consta in dezvoltarea unui propulsor care ajunge sa-i dubleze performanta.

Comentarii (2)

  • SUCIU TIBERIU-FLORIN
    Car V2 tuning pe Nissan 350 Z
    Asta da "TOO FAST AND TOO FURIOUS"! Pentru gameri: "NEED FOR SPEED-UNDERGROUND" in turbo si chiulase (parafrazand expresia "in carne si oase"). Va rog, daca e posibil, sa ne furnizati citeva date despre acest tuner si alte realizari ale sale. Va multumesc anticipat.
    0 0
  • Nightmare
    Deontologia profesiei
    Multumirile raman anticipate, vorba volans, scripta manent. LA MULTI ANI! INTEGRARE USOARA! Desi... pentru unii din onorata dvs. redactie, in contextul articolului de mai sus, merge mai mult traditionalul SAYONARA!!! A propos (en francais): motorul standard V6 3,5 litri (atmosferic sau aspirat,cum va place, vorba marelui Will), nu avea in jur de 260 C.P.? Ca doar el echipeaza si alte modele ale grupului Renault-Nissan (par exemple: Renault Vel Satis, la version la plus douee, messieurs)! In rest, varza si twin turbo... QUE SARA, SARA!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru