Nissan 370Z Nismo ar putea primi şi o versiune decapotabilă

de Sebastian Toma
Vineri, 13.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Chicago o versiune Nismo a lui 370Z Roadster. Aceasta este prezentată sub titulatura de concept şi nu a fost confirmată încă pentru producţia de serie.

Nissan 370Z Roadster a primit o versiune Nismo pentru Salonul Auto de la Chicago, prezentată în standul mărcii nipone sub titulatura de concept. Reprezentanţii producătorului din Japonia au declarat că această versiune este, pentru moment, un concept menit să evalueze reacţia publicului la această variantă a lui 370Z Roadster, dar oficialii se declară încrezători cu privire la interesul clienţilor pentru o variantă decapotabilă a lui 370Z Nismo. Ideea din spatele acestui model este în discuţie de multă vreme în rândul conducerii Nissan, explică Pierre Loing, vicepreşedintele departamentului de planificare produs al diviziei Nissan din America de Nord.

Nissan 370Z Nismo facelift - primele imagini oficiale

Versiunea Nismo a lui 370Z Roadster se bucură de un pachet aerodinamic inspirat din cel al lui GT-R, fundal negru pentru blocurile optice frontale, lumini de zi Hyper LED şi numeroase accente roşii pentru a semnala apartenenţa la gama Nismo. Bara de protecţie frontală a fost redesenată, iar acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu bara de protecţie spate, iar ambele poartă ornamente de culoare roşie, aceeaşi culoare în care sunt vopsiţi şi etrierii.

Pragurile laterale integrează un ornament roşu şi sunt încadrate de un set de jante din aliaj de 18 inch vopsite într-o nuanţă specială de gri şi au marginea cu finisaj cromat. Capacul portbagajului prezintă un eleron discret.

Evoluţia Nismo - divizia pentru performanţă Nissan

Urmareste Automarket
Din punct de vedere mecanic, modelul este echipat cu o motorizare V6 aspirată de 3.7 litri, care asigură 355 CP şi 373 Nm, ceea ce înseamnă cu 27 CP şi 10 Nm în plus faţă de standard. Pe lângă puterea suplimentară, varianta Nismo are un sistem de frânare de performanţă, un diferenţial spate cu alunecare limitată, o suspensie sport cu arcuri mai ferme, bare de stabilizare cu o specificaţie superioară şi o bară de rigidizare montată între amortizoarele faţă.
La interior, versiunea Nismo a lui 370Z Roadster prezintă un set de scaune sport îmbărcate în piele, ornamente interioare diferite de cele ale versiunii standard, un volan îmbrăcat în piele şi alcantara şi preşuri care poartă numele diviziei de performanţă de la Nissan. Barele de protecţie la răsturnare amplasate în spatele celor două scaune sport sunt îmbrăcate în piele şi au accente de culoare roşie.

Nismo, divizia de performanţă Nissan, a împlinit 30 de ani

Via WCF | Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru