Nissan 370Z primește modificări minore: o nouă generație ar putea veni abia peste patru ani

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan anunță o serie de modificări minore pentru coupe-ul 370Z. Zvonurile spun că o nouă generație ar putea debuta abia peste patru ani.

Nissan 370Z a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles în 2008. În tot acest timp, modelul constructorului nipon a tot primit modificări minore gândite pentru a menține treaz interesul fanilor.

Cel mai recent update a fost anunțat la finalul săptămânii trecute. Nissan 370Z poate fi comandat cu noua vopsea Red Metallic și cu o serie de accente de culoare neagră. Interiorul beneficiază de sistemul NissanConnect Premium echipat cu un ecran tactil de 7 inch. Un DVD player și o cameră pentru mersul cu spatele sunt și ele disponibile pe noua versiune a lui 370Z.

Oficialii constructorului nipon spun că versiunea cu transmisie manuală integrează acum un ambreiaj ceva mai performant. Sub capotă se află același motor V6 de 3.7 litri care produce 328 de cai putere. Nissan spune că doar coupe-ul se bucură de aceste modificări.

La scurt timp după anunțul făcut de Nissan, o persoană apropiată companiei vine să facă lumină în ceea ce privește viitorul lui 370Z.

Conform declarațiilor acestuia, modelul japonez nu o să primească o generație nouă în următorii doi ani. Ba mai mult, zvonurile spun că ar putea trece chiar patru ani până vom vedea un nou 370Z.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru