Nissan a deschis lista de rezervări pentru Leaf în Europa

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.07.2010
Clienţii Nissan din Portugalia, Irlanda şi Marea Britanie vor avea ocazia să se înscrie pe o listă de rezervări pentru precomenzi pentru Leaf. Înscrierea costă 300 de euro şi banii vor fi returnaţi dacă se răzgândeşte clientul.

Japonezii de la Nissan au anunţat că vor deschide lista de rezervări pentru Leaf în Portugalia, Irlanda şi Marea Britanie. Clienţii care se vor înscrie pe listele de rezervări vor putea face primele pre-comenzi din Europa pentru Leaf în luna septembrie a acestui an. Livrările acestui model vor începe în ianuarie pentru clienţii din Portugalia, februarie pentru Irlanda şi martie pentru Marea Britanie. Preţul exact al lui Leaf nu a fost încă anunţat, dar specialiştii din industrie anunţă că acest model va costa sub 30.000 de euro în condiţiile în care guvernul ţării în care va fi vândut va oferi anumite prime de achiziţie pentru vehiculele electrice.

În luna martie a acestui an, cei de la Nissan au deschis un site pentru a le permite clienţilor interesaţi de Leaf să afle informaţii noi despre acest model, pe măsură ce informaţiile sunt disponibile. Circa 12.000 de potenţiali clienţi s-au înscris pe site-ul respectiv pentru a afla când va fi introdus pe piaţă noul Leaf.

Precomenzile de pe pieţele din Japonia şi Statele Unite ale Americii au atins un nivel de 23.000 de unităţi. Olandezii vor primi modelul Leaf abia în iunie 2011, iar precomenzile vor fi deschise pe această piaţă abia în luna octombrie a acestui an.

Pentru a putea face o rezervare, clienţii Nissan trebuie să plătească o taxă de 300 de euro, care poate fi returnată dacă maşina nu va fi comandată. Primele persoane care se vor înscrie pe lista respectivă vor avea posibilitatea să testeze un Nissan Leaf în decembrie, înainte ca modelul să intre pe piaţă. Testul respectiv este organizat pentru ca toţi clienţii să fie siguri că ştiu ce vor cumpăra, pentru a putea permite confirmarea comenzii.

Via | PureGreenCars

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru