Nissan a lansat o ediție specială pentru Qashqai, X-Trail și Micra: N-Tec aduce noutăți de design și mai multă tehnologie

de Daniel Popescu, Foto: Nissan
Joi, 09.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan Qashqai, X-Trail și Micra au primit o ediție specială N-Tec cu îmbunătățiri de design, tehnologii precum ProPilot și compatibilitate cu Android Auto și Apple Car Play.

Nissan a anunțat lansarea unei ediții speciale pentru trei dintre cele mai importante modele din gamă, și anume Qashqai, X-Trail și Micra.

Noua ediție specială a primit numele N-Tec și include o estetică mai elegantă prin introducerea unor elemente negre pentru caroserie, iar japonezii au inclus și o serie de tehnologii moderne comparativ cu nivelurile de echipare inferioare.

Astfel, Nissan Qashqai N-Tec include jante negre din aliaj de 19 inch, tapițerie Alcantara pentru interior și sistemele ProPilot și Park Assist, care în mod obișnuit sunt disponibile pentru nivelurile de echipare de top. Nu lipsește nici sistemul de infotainment NissanConnect, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Între timp, Nissan X-Trail N-Tec este echipat cu jante negre din aliaj de 18 inch, o grilă cromatică închisă la culoare și elemente negre de caroserie pentru capacele oglinzilor laterale. Și această versiune primește sistemul ProPilot pentru versiunile cu cutie de viteze automată, pe lângă pachetul de siguranță Safety Shield.

Nu în ultimul rând, ediția specială N-Tec pentru Nissan Micra are la bază nivelul de echipare Acenta și primește în plus jante negre din aliaj de 17 inch și sistem de infotainment cu sistem de navigație și suport pentru Apple CarPlay și Android Auto.

De asemenea, japonezii au inclus și senzori de parcare spate, dar și sistemul Intelligent Emergency Braking.

Ediția specială N-Tec este disponibilă în serie limitată pe cele trei modele începând din luna ianuarie.

Via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru