Nissan Esflow Concept a fost lansat oficial astăzi

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 01.03.2011
Nissan a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva Esflow, conceptul unui coupe electric de performanţă.

La începutul acestei luni, japonezii de la Nissan au publicat câteva fotografii cu conceptul Esflow. De această dată, coupe-ul electric al niponilor a urcat direct pe scena Salonului Auto de la Geneva. Conceptul Nissan Esflow are la bază tehnologia deja existentă pe modelul electric de serie Leaf, însă oferă un plus de sportivitate în timpul şofatului.

Coupe-ul nipon dispune de două motoare electrice care vor antrena puntea spate şi, mulţumită aşezării centrale, acestea vor controla independent fiecare roată a axei posterioare. Energia pentru funcţionarea celor două motoare provine de la acelaşi pachet de baterii utilizat şi pe Nissan Leaf, însă poziţia acestora a fost schimbată pentru ca raportul maselor să se echilibreze. Esflow va putea accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de cinci secunde, iar viteza maximă va ajunge la 240 km/h.

Conceptul sportiv al celor de la Nissan dispune de o cuşcă de protecţie integrată în structura de rezinstenţă, iar jantele prezintă inserţii de carbon.

Atât partea frontală, cât şi cea posteriară a lui Esflow prezintă blocuri de iluminare cu LED-uri de culoare albastră, iar design-ul este unul cu adevărat futurist.

Via | Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru